daniel4i 11 Декември 2009 #81 Направо съм зашеметена, кога успяваш бе жена? Пак какви неща си сътворила :clap:Много са красиви.
pepina 20 Декември 2009 #82 Да поизтупаме малко праха от тази темичка Последно редактирано: 20 Декември 2009
albena 20 Декември 2009 #85 каквото и да напиша малко ще е за да изразя с думи възхищението си към вси4ко което си създала :clap::clap::clap:
каквото и да напиша малко ще е за да изразя с думи възхищението си към вси4ко което си създала :clap::clap::clap:
zezata Гобленар 20 Декември 2009 #86 Коледно изтупване си направила! Красота за очите и блаженство за душата!:clap:
pepina 20 Декември 2009 #87 Даааааааааа падна голямо Коледно изтупване Ама и без вас за къде съм :kissyou: Така ме стимулирате с мили думи, че спирачките ми отказаха Весели празници!!!!:kissyou:
Даааааааааа падна голямо Коледно изтупване Ама и без вас за къде съм :kissyou: Така ме стимулирате с мили думи, че спирачките ми отказаха Весели празници!!!!:kissyou:
manka Гобленар Модератор 20 Декември 2009 #88 Това изтупване,май беше голееемичко и красииивичко:clap: Много са ти хубави всичките коледни неща:thumbup:
Това изтупване,май беше голееемичко и красииивичко:clap: Много са ти хубави всичките коледни неща:thumbup:
Jana_jj 20 Декември 2009 #92 Какво ти изтупване, Пепи?:idea:Направо основно почистване..... и яко коледно зареждане!:clap:Всичките са прекрасни!:clap::clap::clap:
Какво ти изтупване, Пепи?:idea:Направо основно почистване..... и яко коледно зареждане!:clap:Всичките са прекрасни!:clap::clap::clap:
Marieta_ 21 Декември 2009 #93 Пепинче, сериозно изтупване Браво! Сериозно си поработила:clap::clap::clap:
geniko 21 Декември 2009 #96 Невероятно красиви коледни картички и джиджавки:clap::loveglasses::kissyou:
aida01_04 21 Декември 2009 #98 tvoiata tema izla4va mnogo mnogo koledno nastroenie :wine: s krasivite ti tvorbi :clap:
pepina 24 Декември 2009 #100 :kissyou:Благодаря Ви ! :kissyou:Струва си да твориш :idea: като има кой да те оцени :kissyou: