ето това са моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
Много красиви неща! Явно духа на Коледа завладява света. Поздравления за оригиналната колекция от картички.

Искам да Ви покажа почти готовия гоблен на Павката:

Това е третия му гоблен,дечко е само на 7 години и много ме радва.Ходи на Англииско училище а всеки вторник ходи и на Българско училище,но намира време и да бродира.Нямам намерение да го спирам щом му харесва.

Браво,да е жив и здрав и много да ви радва!Моята принцеса не е влече и това за съжаление.

:clap: Страхотни неща си ушила! :clap:

А тия дръвчета са голяма зараза, май ми е време и аз да се пробвам!
Да ти е жив и здрав малкия гобленар, моят син също се пробва, но на празно парче панама с гергефа и нещо не си хареса резултата. Сега, обаче, и аз ще му купя щампа да видим дали ще му хареса и дали ще се справи.:D

:clap: Страхотни неща си ушила! :clap:

А тия дръвчета са голяма зараза, май ми е време и аз да се пробвам!
Да ти е жив и здрав малкия гобленар, моят син също се пробва, но на празно парче панама с гергефа и нещо не си хареса резултата. Сега, обаче, и аз ще му купя щампа да видим дали ще му хареса и дали ще се справи.:D

Първата творба на Павката също беше на обикновенна панама.Нарисувах му къщичка с ограда и имаше и още нещо не си спомням вече,но той ши с контурен бод.

Поздравления за Павката - за трудолюбието и усърдието!!! :clap:
И целувки за Радо :kissyou: - като гледам как се радва на възглавничката и той ще хване иглата скоро ... само да му разрешите чака ...

:clap::clap::clap: на сръчния сладур. И моя син шие но на последък все по-рядко. Шие само през ваканциите. А Радо е страхотен сладур със прекрасна възглавничка!!!

Много благодаря момичета за милите думи.Аз имам най-прекрасните деца на света ,нали са си моите.Малкия Радо е много ама много доволен,а Павката бърза да довърши този гоблен за да започне следващия.Когато си бяхме в България за лятната ваканция той си хареса един кон ,пак щампа.:rainbow:

:clap::clap:колекцията ти от гоблени е много красива но...дърветата от мъниста са...ами нямам думи много ме впечатлиха изумително красиви:kissyou:

Моето другарче вече си получи подаръка,ето защо мога да си кача снимките в страничката.

Назад