ето това са моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
здравей jivi от скоро съм във форума и новак в гобленарството, току що разгледах темичката ти, невероятна си , страхотни творби, в брезичката и другите дръвчета ми останаха очите, а за момчетата ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЦЕЛУВКИ да са ти живи и здрави слънцата.:kissyou:

Разгледах темата ти с голям интерес. Поздравления за всичко, което си сътворила. Но особено съм впечатлена от дръвчетата- вълшебни са!:clap::clap::clap:

Оле, оле, видяхте ли го как дължи иглата малкият колега! А бузките ..... не, не това е нещо уникално! Малкото човече ме срази! А на Живи творбите са просто фантастични!:clap::clap::kissyou:

вижте му рачичките направо да ги изядеш много е сладък да ти е жив и здрав :clap::clap::clap::kissyou:

Хей Живи ,кога порастна това сладурче че и игла държи вече :clap:Да са ти живи и здрави и много красоти да сътворят като теб.Страхотни последователи си имаш :clap:

Лелееее, онемях, и картичките, и Немо са страхотни, а за иконата нямам думи. Направих няколко опита и то неуспешни да си направя едно мънистено дръвче, но не успях, а на твоите искрено се възхищавам. :clap::clap::clap:

Radi,ако искаш помощ за дръвчетата само кажи:kissyou:
Тези ги изпратих за благотворителния базар в Поморие,както и картичките!

Живе,ако хората бяха наполовина отзивчиви като теб държавата съвсем щеше да забрави за болните дечица.За иконата каза ,че е етап,но аз колкото и да зяпах не разбрах кое остава да бъде ушито-изглежда ми готова.

Живе,ако хората бяха наполовина отзивчиви като теб държавата съвсем щеше да забрави за болните дечица.За иконата каза ,че е етап,но аз колкото и да зяпах не разбрах кое остава да бъде ушито-изглежда ми готова.

Иконата е щампа,лицето го ших с конци а всичко останало с мъниста.Снимката не е много добра защото е правена вечер и светкавицата ми се включи:confused:Тези дни ще я снимам на дневна светлина и пак ще я покажа:gipsy:

Назад