irena_gemini
Гобленар
Да съгласна съм did_tag, но за мястото където пита (горен ляв ъгъл) ще видите, че знаците са еднакви, а си спомням че ми направи впечатление когато разглеждах една схема в пм формат.Нека и другите да кажат своето мнение. 
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
След като видях схемата от пренабора мога само да кажа според мен,че това което забелязах за тези от пм програмите, че когато е бод полу-кръст на схемата излиза точно така два еднакви знака в двата края. А и след като видях оригиналната смятма, че е точно така, защото точно там е дадено с полукръстчета да се шие. Надявам се да съм обяснила, ако не пак ще опитам. Двата знака са просто за един полукръст не за четвъртинки бодове. Ако имаш схемата в пм, пробвай как излизат различните бодове и ще се убедиш, че за полукръст знаците излизат точно така еднакви, малки в двата края.
офффф много се увлякох ама надявам се да е било от ползаАко някой друг има друго мнение ще ми е интересно
Приятно боцкане и според мен няма никакви четвъртинки(с еднакъв цвят), които да те бавят, Става много хубава
![]()
бързо напредваш, а съм и сигурна, че като стигнеш до полукръстчетата още по-бързо ще напреднеш![]()