Извинявам се на Веси,че Климт пак не е завършен-за нея е това а за останалите края на моя отчет калъфчета за GSM /от двете страни/
Благодаря ви за подкрепата и търпението.
Лелее,цял месец не съм показвала нищо.за ушиването на Тази мадама е виновна fantazia-прати ми схемата докато издирвах другите три ,а специално за vesito макар че не спазих препоръката и за паспарту но какво да направя като си намерих рамка която пасна като размер/нали все гледаме да икономисаме/ [url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2330/13828396111841411713131409
Мечо го ших за играта на групата гобленарки във ФБ.А синята рамчица като не беше одобрена за него да не остане зян премених мишлето ,шито в началото на лятото.Имам още 3-4 мъника,но ще изчакам да ги оформя и тогава ще се похваля.
"Първа любов "го шиех точно преди да открия интернет пространството,вас и многото схеми с които се зарибих и сега го довърших след като отлежава почти 4години.Другите са мъници,по схеми от осинка.
Отдавна не бях надничала в страничката ти.Възхитена съм от новите ти попълнения.Мъничетата са страхотни и много актуални .Хвърлила съм око и на първа любов макар че отдавна я изживях А рамчиците са прекрасни.:clap:
Първи/но не последен /опит за престилка.Много корекции трябва да се направят.ако беше с веревна лента нямало да се нагърчи така на извивките,но следващите ще са по-добре/надявам се/.
След позволението на Ducy оформих две коледни минита с канела като магнитчета.Този път ще се проявя като егоист и ще ги оставя за себе си/по-точно за децата/.
Да ,Сами,идеята я взех от Ducy.само че я попромених малко.догодина май по-отрано ще ме залее коледната вълна.
А тефтера и книгоразделителчето са подарък за Ради и след като вече си ги получи мога да ги кача.в бързината да изпратя забравих да ги снимам,така че ползвам нейната снимка.
Знам че вече ви ги показах,но днес като ги видях на манекенката не се стърпях .шапката е само сложена в/у главичката защото ако не е на вън не позволява да и се слага шапка.