да ви покажа скромното си творчество

• Началник на темата Началник на темата ANIMONI
  • Начална дата Начална дата
Ехааа, харесва ми изневярата ти ! И аз така правя.Чудни шалчета си измайсторила.:clap::clap::clap:

Браво, Руме. Супер са шалчетата. Ама си и бърза. Сутринта пита как се плете и следобед вече е готово.

преди бялото изплетох черно-сиво- бялото ,а след него до вечерта едно в лилави нюанси,но още не съм го снимала.другите два са ми от предходни дни.засега пак се връщам на иглата.започнала съм нещо в черно и червено/и бяло от панамата/.

това е последното ушито.рамките са виртуални/както може да се досетите от броя/и се надявам за съвет кой вариант ви харесва повече

Много хубаво гобленче, Руми, в любимото ми червено и черно :clap: На мен май сивия вариант ми харесва :confused: защото черното го захлупва, а червеното ми дойде в повече, но не видях вариант червено паспарту и черна рамка, може пък той да ми хареса.

Сивото паспарту с черна рамка на мен, лично, ми харесва най-много. Струва ми се че така най-добре изпъква красотата на гоблена. :kissyou:

Нали казват ,"Разни хора ,разни идеали" Руме това което си подготвила за Росито този вариант ме хареса най много.:clap:

E , сега при този голям избор съвсем се затрудних :D, но май все още съм на предишното ми мнение -сивото, явно че цветята са акцент и като има още червено до тях и се губят.:confused:

Руми, много стилно гобленче си изпипала.:clap::clap::clap: И аз съм за сивото паспарту и черна рамка. Гоблена трябва да е в контраст, не да се слива с рамката.

Определено третият вариант - сиво паспарту,черна рамка е най - стилен. С едно малко допълнение - паспартуто да е по-широко. Така ще даде по-голяма дълбочина на гоблена. А и картинката го позволява.
Много красив гоблен. :thumbup:

И на мен ми идва в повече червеното ,но друго е да се изкажат повечко мнения.относно ширината на паспартуто като слагах размера предвидих по 3см.нямам идея ф-мата по колко предвижда.то нали моите си стоят в гардероба и не съм много в час.кажете вие по колко см да предвидя.то не съм тръгнала точно сега да си ги рамкирам,но знае ли човек.хубаво е да съм наясно какво искам,когато му дойде времето.

и аз да се похваля с ушиването на част от подаръка ми от mareha.накрая видях че на този каунт розите трябвали да се шият с 2 нишки,а не като рамката с 3 нишки,но съм доволна от резулта

Назад