да ви покажа скромното си творчество

• Началник на темата Началник на темата ANIMONI
  • Начална дата Начална дата
Диде,тях още ги кътам като започна нещо в което ще ми трябват по няколко нюанса от цвят.да довърша започнатите и ще ги пробвам и тях

Руми мисля че най-голямото ти постижение ще си остане дъщерята. :clap: Другите неща след нея!Браво и за тях :clap:

Боби,това постижения няма да мога да го надмиина,а не се и опитвам че с три съвсем ще полудея. :D ето и още едно петле,но двойно и с опашка от истински перца.приемам критика и предложения

Браво, Руми! Чудна Великденска украса си направила. Това 3D петле е истинско бижу.:kissyou:

до Великден на тази вълна,след това си продължавам започнатите и чакащи,че вече и други има на опашката:D

Сигурно ви писна от мен:D празника мина ,приключих с великденските мъници и довърших нещо,което някои от вас са шили преди време,но при мен сега и дойде реда,а е една от първите схеми,които получих като се регистрирах във форума/част от вината вече да си я имам е на Ния,и разликата е само в окото май/.

а това миналата седмица набързо спретнах за един рожденник-мъдрост и дълголетие.

Боби,разбира се че спя.совичката стана за ден,а мацката преди доста време я почнах,но заради великденските я бях приспала.смятах да довърша започнато каквото имам,но уви-вчера започнах нещо ново-припомням си гобленовия бод и с изненада установявам ,че ми е приятно/за разлика от Климта който мин.год. го ших 1:1

това е резултата от 47 дневния ми труд.много ми харесва ,но няма да краси моята стена

Назад