моите гоблени-elli

• Началник на темата Началник на темата elli
  • Начална дата Начална дата
привет

Ели, всичко показано в твоята страничка е прекрасно! Ще очаквам с нетърпение да ги видя в рамки. Да са ти честити!

:clap::clap::clap: Наистина е много приятно морското пейзажче, а и предния пейзаж с маковете е много свеж и слънчев. :kissyou:

Поздравления за всичко сътворено. Аз също съм фен на пейзажите и твоите гоблени много ми допадат. Продължавай в същия дух.

Поздравявам те за новите ти завършени красоти, много са красиви и пейзажа и моренцето.

Поздрави :kissyou:

Много е хубаво моренцето, цветовата гама е просто разкошна!!!! :clap::kissyou::kissyou:

Чудесно е моренцето.Омръзна ни май на всички тази зима и си мечтаем вече за слънце и вълнички.:D

Благодаря ви момичета за хубавите думи :kissyou:
голям стимул сте ми, и е възможно съвсем скоро да ви покажа нещо ново ;)
tsufata890221 не разбрах за кой гоблен питаш, но ако става въпрос за последния,
той е на фирма RТО, а схемата е от тук от форума

Последно редактирано:
Ето го и последното ми гобленче, току що завършено,
още не гладено но нямах търпение да го покажа :idea:
Моделчето е на Vervaco но го ших по пренабрана схема от нета с ДМЦ конци
харесва ми как се получи, много са му свежи цветовете, (сори за снимката) :oops:

Ели,много е нежничко...Стълбите ми грабнаха окото. Поздравления!!!!

Много е хубав!!!:clap:Няма лошо на Фервако!!!:loveglasses: И аз шия само от пранабрани схеми на тази фирма.:idea:

Позравления, много ми хареса! На каква панама го ши, на снимката изглежда дребна?

:uhhhh:Леле, колко красота съм проспала! Ама си наваксах- върнах се до първата страничка :D и останах :loveglasses:очарована. Честито за всички нови придобивки. Не знам сама ли ги комплектоваш и дали променяш ключовете по свой вкус, но всичките ти гоблени са с много свежи и перфектно съчетаващи се цветове.:kissyou:

Каво и е на снимката:gipsy:гобленчето си е супер,а снимката си я бива:clap:-нали и аз съм такъв фотограф
Аз също съм фен на Вервако и всеки гоблен ми харесва,а когато е избродиран с много мерак-резултата е подобаващ:kissyou:

Назад