Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ха сега де,нямате ли си друга работс вие а само да ме подкукоросватеМного е готино пръстенчето! Ходи му на детенцето. И обички може да му скрехнеш към него!
Щом ще има кой да чете непременно ще показвам Наде.За сега събирам само матерял.Днес ходих и до магазина за платове,обаче нищо не ми хареса.И още се чудя в каква тоналност да бъде всичко,дали в зеленко или жълтичко.Незнам все още дали ще е момченце или момиченце,а нямям време да чакам.Ако искам да свърша всичко на време ще трябва в най-скоро време да запретвам ръкави.Ама такава радост ми създава да бродирам нещо за :baby:Инче, да знаеш, че ще чакам с огромно любопитство изработката на бебешките подаръци! Аз много обичам някой да обясни какво е направил, как го е направил не само да сложи нещо и да каже - ей това завърших!! Така че пиши спокойно, обяснявай има кой да чете, да знаеш!!! :kissyou:
Това е последното ми творение за играта с цветовете.Утре пътува към новата си притежателка.Аз лично много си ги харесвам.Показвам ви снимка неоформен и оформен.Реших да не го слагам в рамка,защото ме е страх да не се счупи по пътя.