Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
Много е готино пръстенчето! Ходи му на детенцето. И обички може да му скрехнеш към него!

Инче, да знаеш, че ще чакам с огромно любопитство изработката на бебешките подаръци! Аз много обичам някой да обясни какво е направил, как го е направил не само да сложи нещо и да каже - ей това завърших!! Така че пиши спокойно, обяснявай има кой да чете, да знаеш!!! :kissyou:

Инче, да знаеш, че ще чакам с огромно любопитство изработката на бебешките подаръци! Аз много обичам някой да обясни какво е направил, как го е направил не само да сложи нещо и да каже - ей това завърших!! Така че пиши спокойно, обяснявай има кой да чете, да знаеш!!! :kissyou:
Щом ще има кой да чете непременно ще показвам Наде.За сега събирам само матерял.Днес ходих и до магазина за платове,обаче нищо не ми хареса.И още се чудя в каква тоналност да бъде всичко,дали в зеленко или жълтичко.Незнам все още дали ще е момченце или момиченце,а нямям време да чакам.Ако искам да свърша всичко на време ще трябва в най-скоро време да запретвам ръкави.Ама такава радост ми създава да бродирам нещо за :baby::party::rainbow: имам 100 000 идеи в главата в момента.Чакам малко да ми се избистрят и почвам.А вие очаквайте включване.:idea:

:clap: :clap: mareha пръстена е разкошен. anito11 е предложила обици, а аз ти предлагам и гривничка да спретниш към пръстенчето. А това за индиеца ще бъде наистина интересно и ще се радвам да споделиш наученото с нас.
А за бебишките работи мога и аз да помогна с нещичко, :D наскоро се занимавах с бебешки елеченца и терлички /плетиво на две куки/
mareha и в жълтичко и в зеленичко да ги направиш, според мен са неотрални цветове и много добре прилягат за бебче

Последно редактирано:
красота

:kissyou::clap:ти си невероятна,много красоти си сътворила,започваш страничката си с гоблен,който и аз го имам още оттук видях,че имаме еднакъв вкус:idea:феичките са разкошни, и пръстенът много ме впечатли,но аз нали си имам двама сина няма да се пробвам с пръстен :D:flower:

Това е последното ми творение за играта с цветовете.Утре пътува към новата си притежателка.Аз лично много си ги харесвам.Показвам ви снимка неоформен и оформен.Реших да не го слагам в рамка,защото ме е страх да не се счупи по пътя.

Ауууууу че красиво!!! :clap: Страхотно е!!! :clap: Благородно завиждам на притежателката му.:gipsy:

Много е красиво:clap:Дори начина, по който си го оформила е много оригинален:clap::kissyou:

Вай-вай-вай това е едно малко бижу - страхотно е :clap:

Айййййй:!: Много оригинално! Определено така привлича повече окото! :D А новата притежателка на тези красоти може да им сложи рамка по свой вкус. :kissyou:

Лелееееееееееее....колко е красиво:clap::clap:Да е честито на новия притежател:kissyou:

:clap: да те е страх да го докоснеш.
Много е нежно.Аз лично не бих го развалила за рамка.Така е чудесно.:clap:

Много нежни са тези цветя, така в комбинация с мънистата, наистина новата им притежателка ще е щастливка! :clap:

Това е последното ми творение за играта с цветовете.Утре пътува към новата си притежателка.Аз лично много си ги харесвам.Показвам ви снимка неоформен и оформен.Реших да не го слагам в рамка,защото ме е страх да не се счупи по пътя.

Инче, разкошни са тези цветя, останаха ми очите в тях!!!! :loveglasses: Оформлението е 6!!!! Кажи ми моля те задължително ли трябва да се слагат топлийки или може и без тях? Довършвам едно моделча и ми се иска да го оформя по този начин, ама никога не съм пробвала този "метод" :confused:

Много се радвам че ви е харесало,честно казано доста ми беше притеснено,защото никак не ми беше лесно да комбинирам конците.
Наде не е задълцително,но става по-хубаво.Ако нямаш такива топлийки можеш да сложиш обикновенни и да им сложиш мниста по твой избор.Ако мислиш да не слагаш топлийки по-добре си вземи цветно шнурче и с такова сложи,а ако слагаш панделка с топлийки.Пробвай да видиш как ще ти хареса повече.Сега докато пиша и измислих нещо.Ако искаш сложи една широкапанделка,отгоре една по-тънка и ги тропосай.После ги понабръчкаи малко и така ги залепи,ама не със силикон,защото ще ти се стопят.Така можеш да комбинираш и два цвята.Дано си разбрала какво имам в предвид.:idea:
stas наистина ако иска може и във рамка да си го сложи,но почти всичко ни е в рамка,а това с една поставчица може навсякъде да си го сложим.Поне това е мойто мнение,пък нека притежателката му да решава :oops:

Естествено, че тя си решава (ако държи да му слага рамка), но аз не бих развалила тази оригинална опаковка и бих му се любувала така. Невероятно е:!: Разкош!:kissyou:

Разбрах те, и много ти благодаря за обясненията. Сега само да го свърша туй мъниче и ще видя какво ще излезе накрая!! :kissyou:

Назад