Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Нещо по-различно - филц....
Направени с много любов за момичетата от въртележка 3 .

Понеже много ми допадна вероятно ще има и други претворени идеи от филц само дето не знам кога :D

Много са сладки Юра. Чакам си подаръчето с нетърпение. И на мен много ми хареса филца. На парчета ли се купува? И каква е цената? Може да ми пишеш на лични за да не разводняваме темичката ти. :kissyou:

По поръчка на синът ми уших фара през лятото - имаше доста перипетии покрай рамкирането и много ядове събрах покрай него.... Явно вече ми е минало щом се престраших и да го покажа

На тези конски глави не знам как се получи но бях сменила два цвята и в началото приличаха на болни от шарка:D Когато се усетих се смразих и много време ме беше яд да ги погледна - накрая разпорих обърканото и си го направих както трябва. Рамката и тя излезе сполучлива.

И накрая един много весел котарак. Изработен по една схема, после дооформен по друга, но много си харесах крайния резултат.Майстора в ателието даже си го снима за спомен ....

Eхаааа, първа ги видях! Страхотни са всички! А котарачето е истински сладур! :clap::clap: И аз имам една весела схема на коте висящо на тела с прането, но още не му е дошъл реда. Май ще искам твоята схемичка за компания на другата. Още веднъж поздравления!

Юрче, страхотни нови попълнения! Всичко е от моите любими тематики, но фарът особено ми харесва. А котака е супер забавен - как няма да го снима човекът.:clap::clap::clap:

Чета, че този фар от лятото го криеш от нас......:gipsy:
Ама сега му се налюбувах напълно!!!:loveglasses: Останалите неща също са много симпатични.:clap:

Кончетата са станали страхотни! :loveglasses: Стрували са си всички усилия и нерви!
Фарът е разкошен, а рамката е много стилна!
:clap::clap::clap:

Честито!:clap::clap::clap:Пfздравления за красотите. Котьо много го харесахме със съпруга ми.:idea::D

Последно редактирано:
Много приятни гобленчета. На котаците на Маргарет Шери и аз съм им голям фен. :)

Назад