Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Мънистата са станали много нежни и красиви :loveglasses:
Вече се увери, че куилинга не е толкова страшен. Сега ще чакаме нови красоти с тази техника :clap::clap::clap:

/

Браво и с двете нови техники си се справила чудесно!:kissyou::kissyou:

Зимната нощ е станала страхотна-но извини ме за невежеството това само мъниста ли са или има и гоблен бод?И другите също са хубави ,но аз имам слабост към този.

Благодаря на всички надникнали в страничката ми :kissyou:
drmagi- Зимната нощ и Мечтата / японката / се работят върху копринен плат /ако така мога да го определя/ който е предварително изрисуван. Върху плата има обозначени знаци на които се пришива мънистата. Спрямо знака е и цвета на мънистата. Няма гобленов бод - само мъниста.

Моите мънистени мадами - Либрето и Консуела - вече рамкирани . Не ги лакирах - имат паспарту и антирефлексно стъкло. Много си ги харесах надявам се че се харесат и на Вас. Определено на живо въздействието е много по-силно но....

Благодаря Ви, момичета, за подкрепата и че заедно с мен се радвате на моите творения :kissyou:
tazzzz - купени са от Оля
did_tag - в Купчийницата, този път се запознах лично с Мануел/дано не му бъркам името/ и може да се каже, че той от раз избра композициите, а аз доволно се усмихвах :D

Назад