Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Прекрасни са ти каренцата! Ако кажеш ,може да не чакаме до Коледа , кажи, че ще сложиш по едно кафенце :clap:;) и ще дойдем за Велик ден да проверим, как стоят на холната ти маса!:idea::kissyou::kissyou:

Дорис,
и кефенце ще сложа и от нашите любими братя ще почерпя - вие само елате ще ми бъде много , много приятно !!!

Много хубава е станала Коледната звезда,също и каренцето :clap:, но дай малко инфо на каква панама го ши - събирам мнения преди да почна и аз:idea:

Юра,да ти е честито каренцето и Коледната звезда:kissyou:И двете са много хубавки:clap:,а и ти тъкмо няма да се боцкаш за тая Коледа,само ще се украсиш:kissyou:

И коледната звезда и каренцето са супер! :clap:
А за кафенцето и аз съм съгласна. :idea:

Страхотно се е получило каренцето, със здраве да си го ползваш, а коледната звезда е много оригинална :clap:

:kissyou::kissyou::kissyou: - за всички надникнали в страничката ми и оценили творенията ми.
mimiko - карето го ших на много ситна панама , трудно ми е да кажа кой каунт е.Едно кръстче е бродирано на четири квадратчета от панамата. Купувала съм я навремето от Гърция и стоеше дълги години в шкафа и си мислех че така ще си и остане но взе че и дойде времето и си намери мястото.

Коледната покривчица е станала много хубава! Коледната звезда също е много красива, в чудесен кънтри стил.

Да се отчета с новите нещица от тази година :D
Общо взето джвъчки но пък весели и за подарък.
Най-напред две закачалки към силния пол. Едната вече е подарена . Другата чака да стане 14 февруари за да види моя мъж как трябва да е облечен когато ми носи цветя :D

Юрка,ама в този студ щу хване пневмония .....Смили се, миличка,дай му едно чаршавче...
Много са ти весели гоблените.А панамката е с ламенце,нали?

И два книгоразделителя. Търсих един модел на Вервако и Пепина се отзова но ми изпрати схемички и на още няколко. Стана така че харесах тези двата и ето ги вече готови.
На мен лично много ми допаднаха и съм решила да си ги оставя за в къщи - един на мен и един на синът ми.

Последно редактирано:
Юрка,ама в този студ щу хване пневмония .....Смили се, миличка,дай му едно чаршавче...
Много са ти весели гоблените.А панамката е с ламенце,нали?

Нищо му няма Диде - да тренира повече за издръжливост:D
Галантния е на ламенце - да

Чудех се къде да ги покажа понеже са ми подаръци за рожденния ден - но реших че ще е тук .

От Вили Душкова - освен живите цветя получих и чифт елегантни ръкавици - страхотно стоят на ръката

а от Васе получих една невероятна графика - вече е в спалнята - по-различна е от познатото до момента

Момичета направихте ме наистина щастлива с тези карсоти:kissyou:

И за да не кажете че само получавам ще покажа и една розичка на Дименшън предназначена за подарък. Имаше и паспарту, но в последствие не го сложих. На мен ми хареса - дано се хареса и на жената за която е предназначена.

Искам да ви покажа подаръка си от Юра. Гоблена е много красив, както писах вече в темата за подаръците - закачен е на стената в хола ми. :kissyou::blueflow:Невероятно мила и страхотна изненада беше за мен.
(само се извинявам за "бебешкия" фон :gipsy: )

(само се извинявам за "бебешкия" фон :gipsy: )

Що се извиняваш?!?!?! Бебешкият фон е много в тон...........:loveglasses:
А графиката е разкошна!!! Следихме я на пловдивските срещи в процес на шиене и още тогава много я харесах!!!:idea: А това е за Юра:clap:

За тази графика първо искам да благодаря на Нели от Бургас за схемата.
Радвам се че успях да изненадам Катето и да и доставя малко радост и усмивки. Държах да е точно на 8-ми март за да е ефекта пълен както се казва.Добре че тя ми е сложила снимка - аз от суетня как ще я опаковам да не се счупи изобщо забравих да я снимам....:D

За всички надничащи в моята страничка :kissyou:

Благодаря!

Мила Юра,благодаря ти от цялото си сърце за доставената радост точно преди Великден.:kissyou:
Момичета ,аз вече имам страхотноВеликденско зайче,избродирано от Юра.Бронежилетка за Великденско яйце,парче от любимата ми панама с ламенце и конци на ДМЦ,сртахотна картичка с мили пожелание и всичко това ме накара да се почуствам на седмото небе от щастие благодарение на един прекрасен човек с ГОЛЯМО сърце!
Аз съм най-голямата щастливка на хиляди километри от Вас момичета,защото вие ме карате да се чувставам пълноценна и да вярвам,че доброто е винаги във Всички Вас.
Нека всички да изпитате такива емоции каквито изпитах аз днес ,благодарение на Юра:kissyou:

Да си покажа великденските бронирани жилетки - моите приятели останаха приятно изненадани и много им се радваха .
Предполагам че догодина ще има и други да нижат мъниста :D

Назад