Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
А това е моето Арабско момиче - за сега без рамка. Ще започвам таитянката и тогава двете ще ги дам заедно.
Подготвяма се за изложбата....
Не съжалявам че си го купих оригинално - беше удоволствие да го бродирам. Единствено ме изтормози обратния наклон на гобленовия бод, но се справих с предизвикателството.
Ето го :

Време беше да покажа нещо ново .
Готова е мавританката на Ленарте

Смятах да я направя за изложбата но... трудно я избоцках, нещо не ми спореше...

И едно водно конче

То ми беше голямо предизвикателство - първи оригинален комплект на Дименшън / подарък от Пепина за рожденния ми ден / и първа бродерия на пластмасова панама. Справих се :gipsy:
Красиво се получи - имам чуството че всеки момент ще полети.
Надявам се и от снимката да си проличи :idea:

:clap::clap::clap:Красота.Не може да бъде друго:idea:Чудесно попълнение си имаш,Арабското момиче няма да е самичко ,ще си има компания.Кончето го дръж здраво ,за да не избяга.Тук имаме защитена зона за водните кончета,та..Разкошно е!:D

Последно редактирано:
Мавританката е много красива :loveglasses:
Водното конче пък е много нежно!
Браво, Юра, справила си се отлично и с двете :clap::clap::clap:

:clap::clap::clap: Мавританката може и да не ти е споряла, но пък се е получила мнооого добре. А водното конче е прекрасно :clap:и ти си се справила перфектно:thumbup:

много красиви неща видях на страничката ти. Особено ме впечатлиха твоите Великденски "ризници":clap:

Страхотна е мавританката, но мънистената красота е направо зашеметяваща :clap::clap::clap:

Красиво е новото ти предизвикателство!!!:loveglasses: Справила си се и още как?!?!? А Мавританката си е е класика- за мен.........:clap::kissyou:

Благодаря Ви , милички - страхотен стимул сте :gipsy::loveglasses:

За всички вас - много, много :kissyou::kissyou::kissyou:

Хайде, хайде, трудно било, първо било, само оправдания :no: не се приемат, прекрасни попълнения в колекцията ти :clap:

Бързам да си я покажа - още не е изпрана и изгладена, но е снимана :gipsy:
Африканката

Смятах че ще я мотая през цялото лято , а взе че излезе за две седмици. Бродирах я огромно с удоволствие - и схемата хубава и невероятен подбор на цветовете. И златния конец не се е усукваше ....

Комплекта ми е подарък - Благодаря на bubata - за удоволствието и предизвикателството да ушия този невероятен модел на Ленарте :kissyou:

Африканката

Смятах че ще я мотая през цялото лято , а взе че излезе за две седмици. Бродирах я огромно с удоволствие - и схемата хубава и невероятен подбор на цветовете. И златния конец не се е усукваше ....
:clap: Как ще мотаеш такава хубост цяло лято! Пък и с този впечатляващ тоалет...

Юра,много си продуктивна това лято....Като пчеличка си....
Поздравления за Африканката!!!Наистина е невероятен !!!!

Назад