Благотворителност с Орхан Мурад и goblenite.org

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Според мен направо питайте дали ще помогнат,без да се чудите.Защото ако продължаваме да се чудим,накрая май нищо няма да стане.Незнам защо Орхан не вдигне слушалката и не се обади.Предполагам че с името си и с благотворителността,никой няма да откаже да предостави едно кътче за продажба.Питайте момичета и не се страхувайте,най много да ви откажат :confused: ,но пък може и да се съгласят :thumbup:.....дай боже :rezando:

Орхан живее в Пловдив и няма да е проблем.Мен за София ми е много тъжно,че не се получава.Все пак е столица и целия шум ще дойде много добре за каузата.Вчера на кикиники показах къде е вариант да се проведе търга-фоайето на сградата,в която живея и работя.Имаме още 2 седмици и се надявам да се справя някак.
Отчет: вчера на срещата бяха купени 2 картички за по 5лв.

На мен ми хрумна една идея за място за продаване на дарените творби. Не искам да давам големи надежди, но утре ще отида да разпитам в два столични културни домове за възможността да се изложат нещата за продаване и дали ще трябва да се плаща нещо за това.
Ще разпитам също дали може да се наеме зала, стая или каквото имат на разположение за срещите ни в София. Четох по сайтовете им, че предоставят помещения за всякакви културни събития, да видим какво ще стане:confused:

На мен това развитие на нещата не ми харесва - уж всичко беше сигурно, много олелия накрая...дано се намери изход.
Ако нещо остане прадлагам да се препрати на Skorpion - тя има много опит в тези мероприятия. И парите пак ще отидат за деца с проблеми.

Това е моят принос за търга. Ших ги с голямо желание, дано да се харесат на някого и да се купят

За Пловдив Орхан е ЗА с две ръце и каза,че ще включи активно с помощ.За София той също е намерил решение-една госпожа от Съюза на бизнесдамите или нещо от сорта,която може да ни помогне.Няма отказване,така че....:)

Мои познати може би ще успеят да ми помогнат.Чакам отговор за 2 помещения,които са близо до центъра

Един гоблен с буквичка дойде с натрошено стъкло на рамката.Като сменя стъклото ще сложа снимка.Има и много дарени по време на срещата.Моля момичетата да сложат снимки,че не можах да проследя кой какво дари

+20лв. изпратени от alex76 и keissi (дано да не съм объркала никовете)
+10лв. от две продадени картички
-----------------------------------------------------------------------------------------------
465лв.

от Яница-Варна и
от Ани-Италия
Хиляди благодарности

Назад