Благотворителност с Орхан Мурад и goblenite.org

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Момичета,добри новини:)Утре отивам до Столична библиотека на пл.Славейков.Съгласиха се да ни осигурят зала:)Ако някоя от вас има желание да дойде с мен,да заповяда.Търга може да е от 10 до 16 часа и понеже казаха,че всички зали са заети ни дават 2 дни.

Утре отивам да уговоря.Имате ли идеи за кои дни да е?Аз предлагам или другата или по-другата седмица.
Ще помоля Орхан да покани всички журналисти,които познава.

Ами.... аз мога да присъствам само през събота и неделя. И то идващият уийкенд май няма да съм в София. Следващият най-вероятно ще съм тук.

Ако може да са почивните дни,май най-добре ще е и повече хора ще могат да дойдат.Ако трябва помощ,аз съм насреща.

Изцяло зависи за кои дни ще им е удобно за тях,тъй като казаха,че за месец напред всичко е запълнено.Обещаха ми още една зала (на друго учреждение) и ако се получи там-ще можем да прехвърлим за събота и неделя:)

Момичета мили, базар ще има. Намерихме място - уговорихме всичко. Оставям на Тийн да каже тя всичко, защото заслугата е изцяло нейна :clap::clap:
Въпреки прокрадналите се обвинителни думи, мисля че Тийн се справя изключително добре и организира всичко сама :)

А моля моля-тук заслуги няма.Ducky и kiki_niki ми помогнаха.
Базара ще се проведе от 10 до 12 декември във фоайето на Общинска библиотека.Откриването е на 10.12 от 10 часа.Надяваме се събитието да бъде адекватно отразено от медии,с което се ангажира лично Орхан.
Моето предложение е в крайна сметка парите да отидат за фондацията(каквато беше първоначалната идея).Над 50 семейства с незрящи деца са се обърнали към Орхан за съвети и помощ.Той предлага с парите събрани на базара да се платят пътните на 2 от най-нуждаещите се деца и по един придружител за всяко едно от тях.

много се радвам ,4е се наредиха нещата,надявам се от базара да се съберат много пари4ки:kissyou::kissyou::kissyou:

Много се радвам, че нещата се уредиха. Дано се изкупят всички неща, че да се съберат повече пари за дечицата!

Искам да благодаря :kissyou: на Светла Петрова,че ми помогна да изпратя и аз нещичко за тези дечица. От мен е само бродирането,а Светлето ги направи да изглеждат така добре. Светле,благодаря ти от сърце!!!
Стискам палци и се надявам всичко да се продаде:kissyou:
Успех,дами!:kissyou:

благотворителност

:clap:момичета много се радвам за вече уговорения базар горда съм и с моя скромен принос ако успея ще изпратя още коледни миниатюри:-| с удоволствие бих присъствала , но първо да видя как ще съм на работа в тези дни:kissyou: успех и по-вече пари за децата:kissyou:

Момичета, поздравявам ви с намирането на зала и много съжалявам, че нямам никакво време, за да помогна на тези дечица. С този магазин времето ми вече е оскъдно, даже и за семейството ми, но искрено ви се възхищавам. Затова сега започвам всяка вечер по мъничко, за да имам готовност за следващите начинания. УСПЕХ НА ТЪРГА!!!:kissyou:

Браво,момичета,
много се радвам че се намери изход от ситуацията.:clap::clap::clap:

Здравейте и от мен исках да попитам на кой адресс е библиотеката?На площад Славейков ли е?И от колко часа ще е изложението?

Назад