Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Marieta_
  • Начална дата Начална дата
biskvitka_,:kissyou:!
Добре, че моделчето е малко, че и него щях да влача до Нова година:-|
За другото запланувано не остана време:shy2:, защото наблягах повече на плажа, отколкото на шиенето:blueflow:

Направих "корекции" в последното готово моделче е го оформих за подарък, който дори вече е подарен:idea: !

:clap: :clap: :clap:
Marieta_, ти си просто неизчерпаем извор на свежи идеи!
Страхотна кутия за ръкоделие си направила! Направо завидях на новия и притежател :gipsy:.
А за самата кутия, която си ползвала, би ли споделила от къде може да се снабди човек с подобна и дали е специално за монтиране на бродерия или...?
:kissyou:

кутията и мен много ме впечатли,въобще с много сложни работи се занимаваш,за което от сърце те поздравявам:clap::kissyou:

m_rija, delhina, толкова ме зарадвахте с думите си! Толкова е хубаво да оценят труда ти!:kissyou: А сега на въпросите:D
Кутията не съм я купувала, въпреки, че ще се радвам да открия място, от където да си набавя още :)
Кутията ми я даде човек, на който не му трябваше, а аз като я видях, веднага се сетих за последната бродерийка. А като измерих, направо "залепна":idea: С две думи чист късмет.
М_rija, ако попадна на нещо подобно в някой магазин, непременно ще ти пиша:kissyou:
Диде, въобще не беше сложно, поставянето на бродерията ми отне броени минути, страхотно удоволствие ми достави!
Благодаря още веднъж и на двете!

Mного свежи идеи видях в страничката ти, от гоблените много ми харесаха магнолията и лебеда, а идеята с кутията е страхотна.:clap::loveglasses:

Назад