Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Цветята са разкошни.Браво на стопанката!Моите лалета са малко, а нарцисите едва сега се показват.Във Варна май не е по-топло.:clap::clap::clap:

Момичета завиждам Ви благородно за прекрасните градини,с които ни радвате очите:clap::lady:А неи ще се задоволим само със стайните:D:D

Малко цветя за пролетните дни.Най-много се радвам на люляка-дъщерята си го купи преди пет години съвсем малко стръкче в саксия.Цъфти за първо година.

Ох момичета прекрасни градинки и прекрасни цветя! Браво на градинарките! :clap:
Моля ви за помощ!
Аз от както сам тук цветята в къщи ми напомнят за гробище. Малко ми е срамно, но направо сякаш сам се побъркала. Тук наистина пред гробището продават прекрасни аранжировки на рози , хризантеми и най вече на орхидеи. Отрязан цвят и саксии, нямате идея какви красоти. Обаче аз може би се стресирах ли какво ли и сега като видя по цветарските магазини цветя всe искам да си куя за в къщи и като се замисля къде да го сложа и как .... и така все ми изплува това чувство:(. И ме е яд., но немога да се преборя. Кажете ми какво да направя за да променя мисленето си.:angel:

Моля ви за помощ!
Аз от както сам тук цветята в къщи ми напомнят за гробище. Малко ми е срамно, но направо сякаш сам се побъркала. Тук наистина пред гробището продават прекрасни аранжировки на рози , хризантеми и най вече на орхидеи. Отрязан цвят и саксии, нямате идея какви красоти. Обаче аз може би се стресирах ли какво ли и сега като видя по цветарските магазини цветя всe искам да си куя за в къщи и като се замисля къде да го сложа и как .... и така все ми изплува това чувство:(. И ме е яд., но немога да се преборя. Кажете ми какво да направя за да променя мисленето си.:angel:

Ами помисли си само-освен с краят на един живот,цветята са свързани с много хубави моменти -раждане на нов живот, сватба, рожден ден и какво ли още не. Дори едно цвете да подариш на някого е знак на обич.Мисли си за всичко това и гони черните мисли от главата си. И се наслаждавай на красотата и настроението,които цветята носят.:kissyou:

Ами там е проблема- виждам ги навън - фрезии, иглики, рози,....орхидеи. Прекрасни и ми идва желание да си купя Прибирам се в къщи и там ми става нещо немога да им намеря място:shock: ужасява ме мисълта че ще ги поставя във ваза на масата . Незнам от къщата ли е ....направо сам за психиатър:bunny:. В други къщи харесва ми дори се запалвам и аз да си взема така и после отива на терасата.
И се старая да мисля по друг начин , но дълбоко някъде в мен изпитвам тягостното чувство. :scared:
Извинете ми май сам патетична. Ама немога да се примиря с мисълта че едно цвете - най -съвършенното създание на земята ....ужасявам се
.

Parvo izviniavaite ,che pisha na latinitsa,no imam problemi s kirilitsata.Kakvoto i da ti kaja mila,istinata e che samo ti mojesh da se preborish s tova chuvstvo i vsichko zavisi ot tebe.Na parvo vreme si vzimai tsvetia koito ne gi svarzvash s tova,a moje da probvash i sama da si poseesh.:kissyou:

Моля ви за помощ!

Защо не се опиташ да свържеш определени цветя с прекрасни моменти от твоя живот, сигурна съм че има много такива ( поне при мен е така) и си мисля, че ще се почувсташ по-добре. Минала седмица, точно на рожденният ми ден почина баба ми. Тя беше човек ,който обожаваше цветята и особенно като видя червени лалета(това и бяха любимите), ме изпълват топли чувства и красиви спомени.

Виждам, че доста съфорумци освен гоблените обожават и цветята. И на мен са ми може би хоби номер 1, дори и преди гоблените. Ето тук може да разгледате моята колекция.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190187. Любимите ми са орхидеите, не знам какво не правя като хората, защото не се развиват добре при мен.

Прекрасни цветя имаш!Орхидеите и аз ги харесвам,но никога не съм гледала.А теменужката ти е като моята.Колко дълго ти цъфти.Моята нещо си почива.

Прекрасни цветя имаш!Орхидеите и аз ги харесвам,но никога не съм гледала.А теменужката ти е като моята.Колко дълго ти цъфти.Моята нещо си почива.

Теменужката я карам да цъфти по два пъти, но през лятото я поливам през 2 седмици с тор за цъфтящи цветя.

Благодаря ви за съветите момичета, наистина ще си купя семена и ще пробвам да отгледам нещо , дано се преборя с това, незная наистина от къде ми дойде .:(

Тази роза расте доста бързо и вижте колко пъпки има. Всъщност са два цвята червено -тъмна и по-светла.

А това са увивни ягоди - поръчах ги по обява от вестника.Десет разсада са за 31 лв. Когато се кача на стълбата да ги бера ще ви покажа снимки :D

Отдавна търся информация за тези ягоди.Но аз четох обява-5корена не помня за колко лева, дето береш непрекъснато няколко месеца.Гледала ли си до сега.Май трябваше на ЛС,извинявам се

Сега за пръв път поръчвам такива ягоди. Ето какво пишеше за тях: увиват се по същия начин както лозята, раждат плодове от юни до ноември, многогодишен сорт, засаждат се както в градината, така и на балкона Имаше 5 разсада но за 21 лв, и за по-евтино поръчах 10. Ако излезе нещо от тях :confused:ще ги покажа
Защо да не споделяме тук :confused:Така поне няма да "изгърмят" и други. Нали за прехвалени ягоди с голяма кошница не се тръгвало:D

Ето изглед от цветята ми на перваза. В този прекрасен пролетен ден ухаят невероятно.

Статус
Not open for further replies.
Назад