Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Вчера, минавайки покрай Бургас и ние решихме да посетим флората, но заваля и не можахме да разгледаме всичко:(

Страхотна красота! А моите цветяпострадаха след великденската буря.Сега ги подрязвам , пресаждам и ги жаля.:(

Ето още малко и великденското яйце около което имаше непрекъснато много хора и трудно се правеха снимки ...

iasi цветята от от флората са много хубави но последните две са "най".;)
да са ти живи и здрави ,да им се радваш;) :kissyou:

И аз обожавам и гледам цветя,но в момента нямам снимки за да ги покажа. А тези две цветя на мама са най-красивите и добре гледани :idea::D

Разкошни са.И се учудвам,че няма много листна маса,а има цветове.Обикновенно съм виждала с много листа и все се оплакват,че не цъфтят:D

калдъръмчета

Момичета аз да ви се оплача,купих си семенца на калдъръмчета и ги засях в сандъчета на балкона преди около 3-4 седмици спазих всички инструкции които ми казаха за да стане на 100% и ето вече толкова време -нищо.Направо ще полудея какви са тези семена та калдъръмчето е едно от най-непретенциозните растения саморазсажда се и затова го избрах. Дайте съвет ако някои е засаждал от семенца може и аз да не правя нещо както трябва.
Инструкциите гласяха да насипя семенцата да ги полея и завия за седмица с найлон след това пониквали..........:confused:

abi, аз имам много калдаръмчета.Вече дори не помня дали са от семена, защото ми даваха и приятели коренчета.Наистина са непретенциозни и се разсаждат, та чак започнах да скубя и хвърлям-целият двор беше като поляна и пълен с пчели.Но доста мои познати се оплакаха, че семената не им покарват.Може би е най-сигурно с коренчета, после презимуват и се саморазсаждат.

Статус
Not open for further replies.
Назад