Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
ra4ko75,розичката ти е много нежна:clap:

В неделя ходихме в ботаническата градина.Ето и някои снимки:kissyou:

Ето я и моята почти нова придобивка-Слонска юка.Ще се радвам,ако някоя от вас сподели дали изисква някакви по-специални грижи.За сега я поливам на около 4-5 дена веднъж и оросявам листата й .
Прекрасна юка!:clap: Тук има малко информация за нея, а и коментариите отдолу ще са от полза!:idea: http://zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=79

Благодаря за доставеното удоволствие да разгледам тази красота!!!:kissyou::kissyou::kissyou:

fuentemajor голяма красота просто да не повярва човек че е направено от разтения .Да ви кажа момичета и момчета днес ми останаха очите в една юка беше в магазин за дрехи около 2 метра е висока с много разклонения и много интересни къдрави листа .Най ми стана чудно че растението беше посадено в една дървена саксия около 1.50в диаметър и около 50 см. висока толкова ли са им малко корените на тези растения аз си мислех че трябва да има повече коренак .:confused:Много съжалявам че нямаше как да я снимам ама като искаха да ми купят телефон с камера аз отказах :(
Това е моята нолина

rebostobg,lari,galia69 ,благодаря ви и се радвам ,че съм успяла да предам поне малко от атмосферата на градината!

galiа,преди два дни бях на разходка и минах през разсадника на Асеновградско шосе след Пловдив-там има огромни нолини-съжалявам, че нямах апарат.Те имат плитък корен и затова са в такива съдове.

matcata-заповядай!!!!На живо наистина е още по-красиво!Желая ти от сърце наистина да дойдеш някой ден!:kissyou:

В неделя ходихме в ботаническата градина.Ето и някои снимки:kissyou:[/QUOTE]

Прекрасна градина, такава красота. Жалко, че в България такова нещо не може да се види.:(

малко цветя от мен.показвам и част от цъфналите калдаръмчета.А синьото цвете и с толкова нежни цветчета, че почти не се забелязват.

Лари,аз имах Лантана преди няколко години.Беше оранжево-червена.Аз много си я харесвах,но изсъхна през зимата.А сега се сещам ,че беше "опасена"( изядена) от кучето преди това :D

Статус
Not open for further replies.
Назад