Аз лично си "заплювам" рецептата за салата с рулца от раци за довечера :!:
Миналото лято реших да си купя рулца и след дълго издирване направих по една рецепта, но беше с повече разновидности като материали, та ми се видя доста претрупана като вкус.
У нас аз и големият ми син сме любителите на комбинацията ролца от раци, царевица+.... Малкият дори не поглежда такъв род салати, а мъжо- се понамръщва на царевицата. Абе всеки с номера си, а някои -с пълна програма.
Леле, ама много големи капризи имаш в къщи. Те и моите подбират, ама чак пък толкова... :no:
Ох, мен ако ме оставят, мога да изям цялата салата самичка. Много я обичам, особено мексиканска- която е същата + шунка, кашкавал, зелен лук и черен пипер.Ох, след няколко месеца ще си направя специално за мен , да се наям като хората.
в моя защита мога да кажа, че някои предпочитат нещата натурални - примерно - мусаката - може да бъде печени кюфтета с картофена салата или пюре и яйца - това всичко поотделно, такива бъркочи
И аз обикновено експериментирам като ще имаме гости (добре, че е често) или като наближи петък (събота-на село-мама, тати)
Но и не насилвам никого, щото (май писах някъде) като бях малка бях страшно злояда и ме тъпчеха насила. Та се зарекох, че някой ден, като имам деца, няма да ги карам да ядат това, което не искат (и се опитвам да си спазвам обещанието, още повече, че и на баща случиха)
Браво!!!
Възхитена съм!!! Направо като гледмам и ми идва да хвана тенджирите!!!
Ей на тва му се вика мазухист-на диета съм,а от един час гледам такива вкусотиииииии.
Аз вече не съм [:] Бая се тъпках тази събота и неделя-сега ще компенсирам с повечко фитнес.А иначе смятам да се възползвам от вкусотиите във форума за именния ден на сина ми.
Pep-4o,вече започнах да включвам доста неща в яденето си, че чак се страхувам ,ч е много започнах да ям. Трябва да се огранича, докато е време.Не е пълна диетата, сега трябва да ограничавам найвече мазно, яйца, алкохол и бобови, но да ти кажа, аз от време на време си включвам царевица, която също не трябва уж да ям. Вчера ядох малко грах. А боб не мога да понасям, така,ч е той не ми е проблем. А и купени плодови сокове. Избирам си някои бебешки, без консерванти. Добре, че вече плодовете се включиха, че без тях много ми е кофти, а за сокове умирам. може би е и от силните антибиотици организмът иска нещо свежо и витаминозно.
Момичета, захванали сме един голям ремонт в къщи и нямам никакво време за форума, а и не правя нищо интересно в кухнята. Вечер късно обаче влизам да попрегледам темите, ама съм твърде уморена да пиша.
Как ми липсва форума.Надявам се преди Великден да сме готови с целия ремонт,та да се развихря в кухнята.Сега или сме на нещо сухо, или хапваме у мамини. Ипонеже ходим и на работа, става бавно. Не оставям мяйстори, докато не сме в къщи.
Тъкмо сега ще си починеш малко от готвенето :yes: Какво ремонитрате ? Май беше споменала някъде за ремонт с цел разширение на кухнята ...за да се вихриш по нашироко
Джема успех в ремонта. :thumbup:
Напълно те разбирам - миналата година правихме голям ремонт през юни, а междувременно и на работа ходихме, и ние майсторите не оставяхме сами. Но си струва след това като се насладиш на новичкото у дома. Е дано да му се радвате за Великден