tazz - скромно, но от сърце

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::clap:Не се притеснявай за подаръка - според мен е чуден. Във ФБ го видях и направо се влюбих в него. Може ли схемата?

И аз се нареждам на опашката за твоята стилна и красива роза - да я получа ако случайно някой е разочарован!!!:loveglasses: Аз не смятам, че е важен размера на ушитото. Би могло нещо по-малко /като твоето/ и рамкирано в стил /като твоето/ да бъде прекрасно и въздействащо!:clap:

Няма начин някой да се разочарова с твоята роза.
Чудесна е :clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:Много стилна и елегантна ти е работата, не мисля, че някой ще се разочарова.

Имах удоволствието да го видя на живо:clap: Много добре направено. Поздравления :clap: Това е доказателство, че с малко усет и старание, може да се получи нещо, което да зарадва наистина другарчето в играта! :clap:

Много Ви благодаря на всички! :kissyou:
Вашите думи наистина значат много за мен!:kissyou:

От Коледа насам толкова, някои съм ги започнала и много преди това, добре, че поне успях да ги довърша преди Великден :D

Страхотни са,особено много ми харесаха последните с розовото - не знам кокошчици ли са или пиленца:D,но са прекрасни:clap::clap::clap:

Ох, всичко е прекрасно! :loveglasses:
Толкова пролет има в страничката ти! :clap: :clap:
Ама и аз се влюбих най-много в розовите кокошки :D

Страхотна великденска подготовка:clap:, кокошките и зайчетата са супер:thumbup:, сърчицето също много ми допада!

Страхотно великденско творчество те е обхванало. Всичко е прекрасно! На мен ми прави впечатление, че всичко, което правиш ми допада изключително много и повечето неща и на мен ми се е искало да ги реализирам като идеи :) Така им се радвам двойно повече :) :clap::kissyou:

Показвам ви последния етап от участието ми в тазгодишния конкурс. За съжаление до момента съм почти готова с третото пиле. Четвъртото ще е готово за следващата национална среща, ако продължавам със същите темпове.
Преглед на прикачен файл 171488

Показвам ви последния етап от участието ми в тазгодишния конкурс. За съжаление до момента съм почти готова с третото пиле. Четвъртото ще е готово за следващата национална среща, ако продължавам със същите темпове.
Преглед на прикачен файл 171488

Много е красиво! :) За пътви път ги виждам тези сезони. Приличат ми на един мой, любим гоблен също сезони на Дим :)

Единствената коледна джунджурийка за тази година.
Сами може да се досетите кой от форума я получи като подарък :idea:

Последно редактирано:
Назад