tazz - скромно, но от сърце

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
Благодаря Ви, момичета, за милите думи! Аз като вляза във Вашите творби, обикновено оставям само емотикони или УААУУ :D. Нещо не съм по думите.
Не е оригинална комплектовка, но го ших по оригиналната схема с ДМЦ конци.
Ето го вече завършен с малка добавка от мен :greeneye: Имаме 10 годишнина от сватбата.

Последно редактирано:
Ох, разкошни са розите! И подбора с ДМЦ се е получил прекрасно. Ако може сподели сама ли го прави и по коя таблица ? Че аз имам три варианта и като взема да превеждам конците пак ми се налага да правя промени в движение.
:clap: :clap: :kissyou:

Страхотен подарък за вашата годишнина!Да сте живи и здрави и много щастливи!
:flowerlove:

Много ми допада идеята да го оформиш като подарък за вашата годишнина. Чудесно се е получило! :clap:

Сега ние само ще ахкаме пред твоите рози.Прекрасни са.
А относно годишнината пожелавам да празнувате заедно и стотната година.:kissyou::kissyou:

ето ги розите в рамка. Сега и тук да се оплача, че човекът ми е отрязал 1 см от гоблена в ляво, но засега така ще го оставя. Да не говорим, че ми е крива и датата долу в дясно :mad:

я

Адмирации за розите! Чудесни са. Вярно, че "рамкьорът" е трябвало да остави
въздух в ляво и дясно, но ми се струва, че по-добър избор на рамка в комбинация с паспарту трудно ще се намери. Много хубав спомен!

Да, и при мен го има този проблем- един път ми правят перфектна рамка, друг път се излагат с кривина или дори веднъж имах неизпънато място с гънка.
Но не е толкова зле, пъ и за успокоение съм забелязала, че не всички са перфекционисти и голяма част от хората не забелязват тези неща.

Прекрасен гоблен, не е чак толкова зле. Мисля, че останалите няма да обърнат внимание. Аз също го ших за подарък и дори сама си го рамкирах.

От пръв поглед не забелязах недостатъците. Просто си казах "какви красиви рози". След като прочетох коментарите , тогава се загледах. Все пак мисля , че резултата е добър.

Благодаря на всички Ви за хубавите думи и успокоението. Засега ще красят хола ни така, пък после ще видим. Вече ми помина малко и не съм ядосана както в началото :loveglasses:

Ако не беше казала нямаше да обърна внимание защото изцяло бях погълната от изпълнението на розите ,а оформлението паспарту и рамка са чудесни .Хубав спомен ще си имаш :clap::clap:

Назад