tazz - скромно, но от сърце

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
най-накрая и аз имам с какво да се похваля. Ето затова се забавих толкова с поредните сръчнотийки, но имам още много малко време да си наваксам. :D

Многе е красив и нежен! Браво за перфектната изработка! А колкото до "сръчнотийките" - твоите сръчни ръце няма да се дадат! Успех!

Ей страхотна майсторка си, шапка ти свалям просто! :clap: Тази книжка за игличките е уникална! [:]

Много благодаря на всички за милите думи и куража, който ми дадохте!
Вече е подарен, дано и младоженците да си го харесват!
:kissyou:

Aida,:flowerlove:

ето го и новото попълнение към сръчнотийките, ядосвам се само за мънистата, че само някакви криви четвъртити имаше от този цвят, но нищо. От радост, че ми остана малко време да го направя взех, че го снимах от всички възможни ъгли :D

Мнооооого сладурско е станало, браво! И не се ядосвай за мънистата - изглежда прекрасно с тях! :kissyou:

Ех, че нежно.........:clap::clap::clap:
Завиждам на търпението на всеки, направил такова чудо, благородно разбира се....... :gipsy:

E не, наистина нямам думи... :shock: На мен много ми харесва и с тези мъниста-нали не знам каква е била първоначалната идея. ;)

:kissyou::kissyou::kissyou:
благодаря ви!
ето я и последната сръчнотийка, тя ми е любимата, засега

за рождения ден на една колежка

и за нашата абитуриентка - кутийка за подаръка

:clap::clap: И на мен ми е фаворит бонбона, много нежен и изчистен се е получил.

Назад