tazzzz 24 Февруари 2012 #121 най-накрая и аз имам с какво да се похваля. Ето затова се забавих толкова с поредните сръчнотийки, но имам още много малко време да си наваксам.
най-накрая и аз имам с какво да се похваля. Ето затова се забавих толкова с поредните сръчнотийки, но имам още много малко време да си наваксам.
O ovne 24 Февруари 2012 #122 Многе е красив и нежен! Браво за перфектната изработка! А колкото до "сръчнотийките" - твоите сръчни ръце няма да се дадат! Успех!
Многе е красив и нежен! Браво за перфектната изработка! А колкото до "сръчнотийките" - твоите сръчни ръце няма да се дадат! Успех!
Freeky 26 Февруари 2012 #125 Ей страхотна майсторка си, шапка ти свалям просто! :clap: Тази книжка за игличките е уникална! [:]
tazzzz 26 Февруари 2012 #127 Много благодаря на всички за милите думи и куража, който ми дадохте! Вече е подарен, дано и младоженците да си го харесват! :kissyou:
Много благодаря на всички за милите думи и куража, който ми дадохте! Вече е подарен, дано и младоженците да си го харесват! :kissyou:
tazzzz 21 Март 2012 #129 Aida,:flowerlove: ето го и новото попълнение към сръчнотийките, ядосвам се само за мънистата, че само някакви криви четвъртити имаше от този цвят, но нищо. От радост, че ми остана малко време да го направя взех, че го снимах от всички възможни ъгли
Aida,:flowerlove: ето го и новото попълнение към сръчнотийките, ядосвам се само за мънистата, че само някакви криви четвъртити имаше от този цвят, но нищо. От радост, че ми остана малко време да го направя взех, че го снимах от всички възможни ъгли
m_rija 21 Март 2012 #130 Мнооооого сладурско е станало, браво! И не се ядосвай за мънистата - изглежда прекрасно с тях! :kissyou:
Мнооооого сладурско е станало, браво! И не се ядосвай за мънистата - изглежда прекрасно с тях! :kissyou:
did_tag Гобленар Модератор 21 Март 2012 #131 Ех, че нежно.........:clap::clap::clap: Завиждам на търпението на всеки, направил такова чудо, благородно разбира се....... :gipsy:
Ех, че нежно.........:clap::clap::clap: Завиждам на търпението на всеки, направил такова чудо, благородно разбира се....... :gipsy:
Freeky 21 Март 2012 #133 E не, наистина нямам думи... :shock: На мен много ми харесва и с тези мъниста-нали не знам каква е била първоначалната идея.
E не, наистина нямам думи... :shock: На мен много ми харесва и с тези мъниста-нали не знам каква е била първоначалната идея.
tazzzz 12 Май 2012 #135 :kissyou::kissyou::kissyou: благодаря ви! ето я и последната сръчнотийка, тя ми е любимата, засега
tazzzz 12 Май 2012 #136 за рождения ден на една колежка и за нашата абитуриентка - кутийка за подаръка
Freeky 14 Май 2012 #139 tazzzz каза: ето я и последната сръчнотийка, тя ми е любимата, засега Кликнете, за да разширите... Няма как да не ти е любимата-тоооолкова е сладурска!!! :amam:
tazzzz каза: ето я и последната сръчнотийка, тя ми е любимата, засега Кликнете, за да разширите... Няма как да не ти е любимата-тоооолкова е сладурска!!! :amam:
smeshko 15 Май 2012 #140 :clap::clap: И на мен ми е фаворит бонбона, много нежен и изчистен се е получил.