tazz - скромно, но от сърце

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
още малко дреболийки от мен

гобленчето е подарък за един много хубав човек :loveglasses:

Разкошни!!!!!!!!!! И цветенцата! И столчетата, и саксийките !!!!!!
Бурни аплодисменти! :clap: :rainbow::thumbup::yes::party:

И гобленчето е много сладурско с тези френски възелчета :loveglasses:, ама и кутийките също...:idea: . Много те бива в изпипването :clap: :clap: :kissyou:

:clap::clap: Гобленчето с цветята е мноооого нежно, с тия фр. възли, голяма красота!:clap:

Леле, на мен ми се зави свят от френски възли:loveglasses:, но пък затова е толкова красиво!!!:clap: Браво!!!:clap:

Ти сериозно трябва да си преименуваш темичката :D че хич не е скромно
Последните попълнения са страхотни, а аз вече не знам какво да пиша-оставам без думи (в добрия смисъл). :clap:

Последното ти гобленче с розовата рамчица е станало истински бонбон!

лелеее, колко много сте писали, ама нали няма да получаваме съобщения от абонаментите за неопределено време, чак сега виждам! Благодаря Ви на всички!
Букетчетата, колкото и нескромно да звучи, и аз си ги харесвам, но можеха да са по-хубави. Нещо не си харесвам подбора на цветовете. Специално на сините цветя в средата - трябваше да има повече контраст между сините, за да се доближи до оригинала и цветята да се очертават по-добре. Колкото до френските възли - даже ми доставят удоволствие :idea:, да има малко разнообразие след кръстчетата, все пак.:D
:kissyou:

:clap:Много нежно и леко- и кутийките, и саксийките, и рамчицата!:clap:Много ми харесаха:loveglasses:

Назад