част от моята колекция

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
:rainbow: Олеее,колко много красиви неща си сътворила,Роси!Красиво оформени и как няма да са зарадвали получателките !!!:clap:

Благодаря на всички Ви , който харесвате сътвореното от мен:kissyou:
Още малко Великденско настроение от мен , изработено през почивният празничен ден .

[/URL]

и едно сезонче на дъщеря ми

Последно редактирано:
Новият ми готов VERVACO ,

и още едно великденско

Последно редактирано:
Ти просто си уникална, не знам как го правиш, но искрено ти се радвам и поздравявам за всичките ти красоти!:clap::clap::clap:

Всичките ти гоблени са много красиви,дори не мога да кажа кой най много ми харесва:kissyou:

хей Роси, нямаш спирачка:D възхитена съм от огромната и красива колекция:clap::clap:

Роси, поздравления за скоростното шиене. :clap: Аз, докато го гледах в етапите, той вече хоп и готов. Супер свеж и създаващ настроение гоблен.
За мен Vervaco си е номер едно. :kissyou:

поздрави

Роси ,много си продуктивна. От къде ги намираш тези прекрасни рамки?

:clap:и от мен-чудесен е станал Вервако, да ти е честит и ти пожелавм да си пиеш кафето на тази чудесна маса -как го ши на кръсче или гобленов бод ,няма да те питам труден за шиене ли е при тези много цветя защото при твоята скорост на шиене едва ли ще кажеш ,че нещо е трудно :flower:

Много нежен е пейзажа ти:clap: А великденските ти са много сладки:clap:
И откъде ги намираш тези интересни рамчици, греят гобленчетата във тях:kissyou:

Ето го и моят първи готвач , който отива за рамка и за подарък .....

Последно редактирано:
отговор

Прекрасни са тези готвачи! Един много мил и весел подарък!:clap:

Ехаааааа и готвача е супер, но и тортичката..... невероятен подарък! :clap::clap::clap:

:clap::clap:Роси ти си машина ,нямаш спиране с изненадите,всичко е толкова красиво :kissyou::blueflow:

:clap::clap::clap:
:loveglasses: Ей такива ми станаха очите от красотите които отново си съотворила.Браво Роси.

Роси, невероятна си. :clap: за новите ти творения. Готвачът е много красив.:clap::clap::clap:

Фервакото е станал много красив!!!:loveglasses::clap:
Останалите минита също са симпатяги!!!:clap::kissyou:

Страхотна страничка,Роси!!!Поздравления!!!:clap: По-скоро не е страничка,а роман с продължение.....Невероятна красота и изящество!!! :flower: Когато разглеждам какво си сътворила се стимулирам и аз да направя много такива красоти!Предполагам,че и на другите момичета въздействаш по този начин!!! Благодаря ти,че споделяш с нас тази красота!!! :blueflow:

Назад