част от моята колекция

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Роси,май в къщи си имаш дърворезбар-рамките са разкошни/но не успяват да засенчат красотата на твоя труд.А за последния -завиждам на новия му собственик.

Прекрасни са и трите................:clap::clap::clap:
И аз завиждам - благородно :gipsy:

:clap::clap::clap:не само бързо шиеш но и бързо ги рамкираш -ти ли си ги рамкираш и къде намираш място да ги слагаш вече си готова за самостоятелна изложба :kissyou:

Роси, ти както винаги ни срази с прекрасни гоблени и още по-прекрасни рамки:clap::clap:А аз нали си въздишам по дърворезбите, та ..... днес пак .... в твоята темичка, няколко пъти:loveglasses:
Би ли споделила как върви една подобна рамка като цена и съответния размер:confused: И се чудя и се мая с какво ли ще ни изненадаш в скоро време :heart:

Не бих казала ,че е част от колекцията , а е един рог на изобилие от красота.:clap: :clap: Съжалявам ,че по-рано не съм разгледала страничката ти.Изказвам искреното си възхищение от сътвореното,което е радост за очите и мехлем на душата.Все едно си в малък музей и пред теб се откриват изненада след изненада от красота. :kissyou:Успех и творчество за в бъдеще!:loveglasses:

Роси, ти както винаги ни срази с прекрасни гоблени и още по-прекрасни рамки:clap::clap:А аз нали си въздишам по дърворезбите, та ..... днес пак .... в твоята темичка, няколко пъти:loveglasses:
Би ли споделила как върви една подобна рамка като цена и съответния размер:confused: И се чудя и се мая с какво ли ще ни изненадаш в скоро време :heart:

Ванче и аз имам слабост към дърворезбите
Специално тази /Рога на изобилието/ е от орех с естественият му цвят и струва 138 лв.

Последно редактирано:
Не мога да не споделя с всички вас огромната си радост от вниманието на една невероятна жена с голямо сърце - rositsa, към мен по случай наближаващия ми юбилей. И тъй като не намерих друга подходяща тема, реших да покажа подаръка, който ми е изпратила, в нейната тема. Огромно благодаря, Росе!:loveglasses::kissyou:

:clap:да ти е честит подаръка дълги години да му се радваш и :upbeer:на Росито за перфектното изпълнение и доброто сърце

Благодаря Ви :kissyou:
Нещо ме прихваща с тия цигулки ,
Най новата ми , току що завършена

Назад