ГОБЛЕНИ eli1958-моята неосъществена мечта...

• Началник на темата Началник на темата eli1958
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички надникнали в страничката ми:kissyou:Няма никаква турбо игла,спинкам си,но това,което ти липсва искаш да го имаш най-много:D
След розоманията избоцках това

Започнах го с голям мерак,но ми скъса нервите:(И днес,когато отидох за рамка не намерих това което бях решила,но ще има корекция,бързам да ви го покажа
Благодаря на Mimik за схемичката и на Radi,която ми я принтира и изпрати

Не спирам до тук:DПепка ми изпрати сърчица и яйчица от стериопор и аз реших да не стоят неуформени.Сътворих това-има и още,но за съжаление ми свършиха атрибуторите за довършване.То лесно панделки ще намеря и ширитчета,но няма повече от възглавничките на хазайката:(
Снимките не са от най-добрите,но нямам техника

Момичета,сега да ви покажа и най-новото си творение:idea:Още не е изсъхнало,но не се стърпях даго споделя с вас.Ще отиде при "Чакащи",нали и надпис трябва да му правя,но има време.

Последно редактирано:
Лелеееее...... станах за срам:shy2:,едвам си открих темичката.Напоследък нямам много време за шиене,пък ме е хванала и пролетната умора:cry:Нещичко,което му дойде ред да сложа в рамка,но не съм добър фотограф....

Последно редактирано:
Едно от силуетчетата е готово,а и другото е на път:idea:Надявам се тоя път да зарадвам човека за когото е предназначено:(

Вчера бях готова с другарчето на силуетчето,но.............получи се фалОтивайки за рамка се оказа,че са свършили:cry:,купих други,за да ви ги покажа завършени.Не ми харесват и ще продължавам да търся подходящи рамки с тия които са сега се губят и хич не ми харесват
ето го другарчето
а това е другото ,но със сменената рамка
и двете заедноАко и двете бяха в такива рамки щеше да е по-добре,но аз не се отказвам и ще ги подменя

Много ми липсва моят домашен любимец-пинчерчето Чока и затова реших да си ушия тук кученце.Търсейки схема попаднах на тези сладури и реших,че това ще са мойте пазачи:D
Сега пред мен се отваря дилема-дали трябва да има паспарту:confused:Ще чакам вашите съвети

Последно редактирано:
Днес реших да си оформя нещица,които отдавна чакаха да ми дойде музата:DВеликден отмина,но това са мойте първи Великденски яйчица

И пролетта ще замине,но нали пеперудките ги има и през лятото

И една разцъфнала розичка предназначена за подаръче
За днес толкова,че утре няма да има какво да ви покажа:D

Вервако 35.226

Да се отчета и за днес с нещо много топличко:D

Благодаря на Илиянка за оказаната помощ при подбора на ключът на гоблена!

Последно редактирано:
ВЕРВАКО

След розоманията последва,пеперудомания:D,а сега бебемания:gipsy:

Нещичко съвсем пресно,което ще бъде в Изчакващи за надпис.
Това бебе ми беше голям мерак,но след като го уших не съм доволна от крайният резултат:(

и малко по-отблизко

МОНИЧКА

Да ви покажа и пресно завършеният ми гоблен по снимка разработен от Илиянка.Слънчице,благодаря ти,въпреки,че те измъчих с лошото качество на снимката:kissyou:Това е нашият домашен любимец Моничка ,който избродирах за щерката.Обгрижвахме я осем години,но тя вече не е между нас.Много трудно щерката прие нейното отсъствие и аз и обещах,че ще я има ,та макар и на гоблен,за да и се радваме.Това е и крайният резултат-на мен ми харесва.

631db0fc05c5t.jpg

А това е снимката по кояо е направен гоблена

Последно редактирано:
Докато аз се ядосвах със силиконовият пистолет:(,който ми изигра лоша шега,Румка ме е изпреварила.

Това пък е моят подарък за щерката за предстоящата сватба.
Лицето на албума

И гръбчето

Надявам се да се хареса на бъдещето семейство.Много нерви ми костваше,но пък си струваха:D

Последно редактирано:
Отново на сватбенна вълна,но тоя път за кумата на щерката.
Както винаги много лош телефонен фотограф:D

И между гоблена на кумата едно котешко иглениче:DДали пък няма да ме изпревари докато потеля за БГ за някоя приятелка:confused:

Здравейте мили момичета:kissyou:Ако знаете само колко много ми липсвахте ,но нямам избор.В Испания нямам НЕТ поради голямата сума,която трябва да плащам-останах без работа.Започнах да пътувам с половинката и рядко се прибирам в квартирата,а това беше и причината да помоля Тони да пусне една темичка във форума.
Сега съм за кратко в България -разглеждам красотите създадени от неуморните ви ръце и ви се радвам и възхищавам.
Искам да ви покажа над какво се трудих.

Кутиика за съхранения на конци

Картичка с розички.Всичко изработено с много любов за нейният отминал вече празник.
И едно веселяшко Конче.
Надявам се да са и донесли много положителни емоции.

Един гоблен подарен ми от Ради,който малко ме поизмъчи в началото.Успях да се преборя с него и това е резултата от Първа сълза.Подарих го на щерката.

Последно редактирано:
А това са нещица подготвени за много мил за мене човек-надявам се да го зарадвам.Казват,че лебедите са неразделни и аз затова реших да избродирам един тишлайфер,за да си пият кафенцето на него.Цигулката ще ги гледа от стената-с една дума-РОМАНТИКА:D

Назад