ГОБЛЕНИ eli1958-моята неосъществена мечта...

• Началник на темата Началник на темата eli1958
  • Начална дата Начална дата
:kissyou:Много красиви неща си направила докато отсъстваше !Браво на тебе, а аз си мислих че почиваш,явно съм се лъгала!Поздравления и следващия път пак да ни изненадаш с нещо красиво!Останаха ми очите в кутията която си направила!:kissyou:

поздрави

Мила Ели ,добре дошла и от мен!
Благодаря ти за прекрасните емоции ,които сподели с нас. Прекрасна сватба, щастливи и влюбени млади хора- нека да съхранят любовта си до дълбоки старини!

Срам не срам ще си призная-най-много ми хареса тортата от сватбата.По-точно украсата й!:DМладите трябва да имат страхотно чувство за хумор,че да си я сложат!Специални поздравления от мен!:kissyou:
За гоблените-без думи!Там е ясно!:clap::clap::clap:

Добре дошла!!! Чудесни неща ни показваш - поздравления!!! Особенно ми хареса кутията за конци.

Добре дошла!!! Чудесни неща ни показваш - поздравления!!! Особенно ми хареса кутията за конци.

А пък да знаеш аз как се радвам че съм притежателка на тази хубава кутия :kissyou:-Елииииииииии още веднъж да ти благодаря за страхотните подаръци:kissyou::kissyou::kissyou:

Имам внук...

Момичета,искам да ви почерпя за моят новороден внук.
Вчера се роди едно малко слънчице-Никола-55 см. -3.630кг. с едни големи бузки,като ябълки.
Изживяването е страхотно,но за съжаление ще го нагушкам чак на лято.
Днес надписах визитната му картичка с данните от раждането-не мога да покажа,че нямам техника.Щъркеловият гоблен стана страхотен.
Да ви е сладко!

БЛАГОДАРЯ!!!

Публикувам подаръка си от Ели тук на нейната страничка, защото благодарностите и поздравленията са за нея!!!:clap:
Снимките не са много добри е не показват пълната красота и прецизност на ръчно изработените от нея неща за мен!!!
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!:kissyou:

Моделите са подбрани и съчетани с вкус!!! Разбира се има и допълнения- за цялото семейство и лично за мен!!!

Моята страничка хвана паяжина,но нали си нямах НЕТ,пък и техника и затова сега реших да покажа няколко нещица.Надявам се да ви харесат.Хаотично са подредени,но и качеството на снимките е под всякакъв контрол:D Подаъуче за приятелче:idea:

Изработено за 60 годишният юбилей на съпругът ми

Този вариант на Св. Николай Чудотворец е много хубав!!!:loveglasses: Много ми харесва и не съм го виждала. А с това ме изненада със сигурност!!!:idea:
А Vervaco -то не съм го виждала ушито. Само съм съзерцавала схемата и съм мечтала и аз да го ушия......... въпреки че си нямам щерка.:idea:

И всичко това за около 1 година и ходейки и на къртовска работа!?!?!?:clap: Има доста от любимите ми Vervaco.:idea::clap:

Ти ме разби............
То много, много ама ти такава производителност - свръх много, :gipsy:

Шегата настрана - много са хубави, доста хора си зарадвала със сигурност :clap::clap::clap:

Назад