Среща на Гоблените Плевен

:clap: Юле!!! Като за първи опит това е прекрасно! Може да не съм "опитала" от това занимание, но мога да оценя красивото:kissyou:

Еха Юле,много сполучливо е станало!:clap:Ще ме учиш и мене :idea:!Да го донесеш следващия път да го оценим на живо!:kissyou:

Пишете ме в бройката за предстоящата среща.:yes:
Декупажа на кутията за моливи е станал супер!Браво на майсторката!:clap:
Аз май няма да си удържа на думата да завърша натюрморта до срещата...:no:Причината е малкото сладко :baby:,което не иска да спинка!Но все пак ще имам напредък:idea:

Десерта ще бъде от мен!:idea:Само искам да знам колко човека ще бъдем,за да си направя сметката.:confused:

:idea::idea:Божеее, колко е красива! :clap: на Дебора! А аз така съм се притеснила за 6.08 - трудно ми е да се справя с подаръка:(

И мен ме притеснява подаръка ,тази закачка ми е трудно да я измисля,аз нали съм една сериозна !Ванче,кутията аз съм я правила не Дебора ,така че ръкоплясканията са за мен!Чакам с нетърпение 6.08.:kissyou:

Искам да благодаря на Ани , Марги и Снежа, които дойдоха не толкова заради изложението,а специално да ме уважат и да ме поздравят за празника :kissyou:
А на всички останали да покажа моите чинии-ДЕКУПАЖ

Хайде и аз този път в кюпа, миналия път ни тръшна грипа, но сега се надявам всичко да е наред. Живот и здраве до 6-ти. Имам една седмица да избера подаръче за незнайно другарче, трудна работа ще е ....
Хубав ден!

:clap::clap::clap: На Снежи!!!! Аз не те посетих, но това не означава, че не уважавам призванието ти! Пожелавам ти по-скоро да станеш бабче - тогава големите :baby: стават №1!

neri ,ти до кьде стигна с ,,момичето с розата''-аз подарих и на една моя приятелка за Коледа св.Валентин вече е ушит и е в рамка-много ми харесва как е станал,а аз кога ще шия сериозно ?- с тези красоти декупажи,незнам... ама да не се оплаквам,че не сьм на норма.

:kissyou:ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички от плевенската група ! Здраве, късмет и радост от :heart: на всички!

Назад