Среща на Гоблените Плевен

:scared: Къде се покрихте, фукли? Аз вече съм си вкъщи, а от 13 юни съм и на работа. Чакам някой да предложи среща:(.

:loveglasses:Я ,то срещичка се заформила .Чудесно!Нали ще е под "Шапката" ,че ми се иска на тиферич ,да ми пеят птички и да дишам чист въздух :D!За сега съм с вас ,стига да не излезне нещо непредвидено!:kissyou:

Снежи не се притеснявай , ние стоим до късно:gipsy:!Когато и да дойдеш ние ще те чакаме ,не се отказвай!:kissyou:

Приятно изкарване на срещата ,ще се постарая да дойда следващия път!:kissyou:

:eek:Какво стана Юле?Нали чакахме гълъбите да долетят за да им се порадваме!:idea:Ами сега :confused:?

:( А ние, които не можахме да дойдем - някоя снимчица с нещо ново от "Плевенските фукли":idea::kissyou:

И аз като Веси май ще се появя чак наесен!Приятно изкарване и покажете снимки да ви се порадвам:kissyou:

Момичета днес е петък, ще има ли среща в неделя!?Дано този път съм ок и да присъствам!Хиляди извинения на Ани за предния път:confused:,но.....!Пишете или се обадете по телефона и дай боже да се видим скоро!:confused::kissyou:

Фуклите от Плевен, къде сте? Аз се изморих да чакам за среща:oops: Не свърши ли ходенето по селата и вилите? Вече ми домъчня за всички:cry: Хайде, инициативните да предприемат нещо за :cookies: и:hic:

Веси, да спретна, ама все време не стига:( А така ми липсвате... Вече дойде есента /почти/ и дано се заседявате повече в градската среда:D Аз ще почакам още:oops:

Моля всички , които ще участват в конкурса на "Български гоблен" да ми изпратят на имейла ( s2103@abv.bg ) имената си и с колко гоблена ще участват.

НЕ ВАЖИ ЗА ТЕЗИ,КОИТО ВЕЧЕ СА ГО НАПРАВИЛИ

Дами, тази седмица с танцовата група,към която танцувам ще участвам на фолклорен фестивал във вашия град.Ще ми бъде много приятно, ако сте там и се обадите да се видим-част съм от "Фиданките"-Видин :kissyou:

Назад