Среща на Гоблените Плевен

Юле ,що не казваш бе мила че днес имаш имен ден !А,честито и да почерпиш ей!То май бая черпня ще ти се отвори!:gipsy:

Ванче -не се кахъри мила,ще те намерим :kissyou:

:idea:Сега отправям към всички въпрос за срещата!Топличко е май и в 14 часа след обяд ще ни е доста горещо!Дайте предложение за друг час- сутрин или вечер!?Сега денят е дълъг!Освен това, ако искате можем да отложим срещата и за друг ден,та дано се съберем повече хора!Рожденниците имат предимство да решат първи!::confused:

Последно редактирано:
Не знаех ,че имам имен ден!:D Но да ми е честито!За сега само виртуална почерпка:cookies::wine::party:Повече като се видим!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ!!!

005.gif

:uhhhh:Съжалявам миличка че толкова късно ти честитя ,но гледам дребосъка и цял ден не съм се мяркала из форумите!:confused:Пожелавам ти от все сърце всичко което желаеш да ти се сбъдне!Бъди все така усмихната и добричка ,не забравяй че когато ти си щастлива и другите ще те дарят със същото!:kissyou: по 1000!Повече на срещата, а тя дано се състои!:eek:

Ани,честит рожден ден и от мен макар и с малко закъснение!Да си здрава ,щастлива и още много красиви неща да създаваш!:flower:

:kissyou::kissyou:Сигурно Ани е на работа в момента или се стяга за гости:D,но и аз със закъснение :ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Усмихнатият човек отваря и невъзможни врати.Аз ти пожелавам здраве,защото то винаги е необходимо и остани все така усмихната.:thumbup:Все хубавото да остава спомен в душата ти.:-|

Честити Рожден ден И всичко най хубаво И много ушити гоблени :blueflow::blueflow::blueflow:

Момичета страшно много ми липсване но засега няма как да дойда в почивните дни при вас Аз идвам но обикновено по работа и след това си трагвам веднага :kissyou:

:kissyou:ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЮЛЕ!!!

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!:flowerlove:

cveti_188.gif

http://www.youtube.com/watch?v=JQF0MpR3Ook

Честит рожден ден!Юле от все сърце ти желая много здраве ,щастие ,късмет и много ушити красоти!

:gipsy:И аз да попитам !?Ще има ли среща в неделя ,че аз гледам детенце и трябва да си намеря заместник!?:confused:Хайде рожденниците да направят специална покана :D,че да знаем да идваме ли или.....!:kissyou:

За мен знаете ,че ще липсвам,желая ви приятно изкарване и много весело настроение!:thumbup:

:uhhhh: Злото да те забрави, Юле!
:kissyou: Много щастие, късмет и усмивки! Честит рожден ден!
:kissyou:

Ани,обещаното си е обещано/по.....ци ще има ,за всеки от :heart: /!А ти -каква работа в неделя ?!Ей, ще те изморят и на самия празник ще си гроги , а ни чака :party::upbeer::cookies:/това последното не са сладки , а КиФтета :D/
За часа -нека остане 18 ,но нещо го мъдрят с климатичното време/щяло да се разваля/,но ние не се страхуваме -нали!?Целувки/свърши ми лимита с емотикончетата/!

И аз ще съм на линия-заедно с Маргаритка.И да носите много ушити гоблени ,ЕЙ.:D:greeneye::idea::kissyou:

Колко хубаво сте си прекаралииии!И какви красоти сте ушилиииии!:clap:А аз цяла седмица не съм пипнала :( На кой са тези сладки малки пейзажчета да си признае веднага!

Назад