Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Понеже няма тема за великденски подаръци, реших че най подходящото място да се похваля с прекрасния подарък от Любомира в нейната тема :idea:
Имам си великолепно бродирано яйчице с любимите ми цветя - нарцисите и много сладко панерче със зайче. Благодаря ти, миличка, за прекрасния жест и за неочакваната радост която ми донесе. :kissyou: Днес цял ден усмивката не може да слезе от лицето ми.
P.S. Имаше и шоколадови зайци за синчето, но не можаха да оцелеят за фотосесията.

А това са целувките за теб, които форума не ми позволи да сложа в предишния пост :kissyou: :kissyou: :kissyou: :kissyou: :kissyou:

да се присъединя и аз към целувките на Мария :flowerlove:
това са моите съкровища от мандолинката

:kissyou::kissyou:

Момичета благодаря ви :) :kissyou:
А сега един книгоразделител, който бях поръчала преди свети Валентин с надеждата че може и да го доставят за празника, но... така и не го дочаках. Но затова пък сега пред Великден все пак го получих. И една подвързия подарък, за човек, който обожава да готви.

Отново поздравления!!!:clap:
Книгоделителят скоро го получи и вече е готов.:loveglasses: Гърбът кък го оформи?:kissyou:

Всъщност този книгоразделител трябваше да има син фон, но като уших всичко реших, че така ми харесва повече и отрязах едно парче панама, направих и на него рамка като на предницата, след това с контур съединих рамката на двете парчета, изтеглих конците и от предницата и задницата и мисля, че стана много добре. Пепи, не знам дали разбра нещо от обясненията ми :kissyou:

Ауууу, колко много красоти видях тук!!!!

И куклите и яйцата и книгоразделителя са страхотни!!!!:clap:

Ами изчерпаха ми се хвалбите вече....:idea:
Ама пак да кажа : ПЕРФЕКЦИОНИСТКА!!!:clap::kissyou:

всичко е много цветно и създава настроение!в тон с празниците и сезона е!браво!!!!!!!!!!!!!!!

Каквото и да кажа за твоите произведения, все ми се струва малко - изпипани, весели, свежи... абееее... просто ГОЛЯМО БРАВО за пореден път! :kissyou: :kissyou:

Чудесни, особено последният модел.
Ами както винаги, ще се повторя, потретя и ........ ПЕРФЕКТНИ :clap::clap::clap:

Назад