Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Макар че има още много време до Коледа, не се сдържах и направих една играчка :kissyou:

Гледам те този месец явно си го ударила на почивка. Показваш само малки дрънкулки, не че не са хубави, но ние си те познаваме с големите и сложни гоблени. Чакам с нетърпение поредния започнат. :kissyou:

Аз продължавам с дрънкулките :))) В момента ми се шият такива неща, като ми омръзнат ще си продължа с гоблена :kissyou:

А аз понеже си падам по дрънкулки, пък и знам колко труд стои зад всяка дребна чудесийка съм абсолютен фен на страничката ти ! :kissyou:
Много са готини и камбанката и сърчицето! От рано ще си приготвена за Коледа! :clap: :clap:

Благодаря ви момичета, че надничате тук. Харесала съм си няколко моделчета за играчки и докато не ги ушия сигурно няма да мирясам. Ето го и следващото :kissyou:

Тази година "графика" ми за украси е страхотно объркан и сигурно пак няма да имам време да направя нещо новичко за Коледа, но за това пък имам щастието да се радвам на твоите. Благодаря, за което! :kissyou: :kissyou:

Назад