Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
С голям кеф разгледах страницата ти! Зайчетата ти заслужават да се плодят защото са перфектно изпипани до последният бод!

Ле-ле, ле-ле да й изям пантофите и рижавата косичка на твоята Дара!!!:loveglasses:
Чаровница е -спор няма!!!:clap::kissyou:

Страхотна е Дара.............. :clap::clap::clap::clap:
Как си и барнала обувките ........ и не само, цялата е прекрасна

:kissyou::kissyou: Момичета, Благодаря ви за хубавите думи!
Ама да си призная красивите обувки на Дара са купени :-|
Намерих ги в една втора употреба - истински обувки за бебе от 0-3 месеца. Моя заслуга е скрояването на крачето, така че хем да влиза в обувките, хем Дара да стои права, защото тя е доста големичка - 40см. Но след третото рисуване на крака - сега си имам прекрасна кройка за стандартен размер бебешки обувки и ще мога да обувам и следващите си кукли :idea:

Супер е новата кукла и много подходяща за Норвегия, издържана в цветовете на норвежкото знаме :clap::D

Понеже 100 години (от Коледа насам) съм зашила само една "шушка" - да се похваля с нея :idea:. Това са подаръците за едното ми другарче от играта ЧРД

Снимките на мечката са на другарчето ми, надявам се не се сърди, че ги използвам, но манекенката е много готина :D

:bong: Започваш да прекаляваш!
И аз ще идвам у вас да крада, най-вече зайци :D и мечоци :idea:

Ще извади ми, то като е заек да не е секси ли :D:D:D
Браво на теб - куклите ти са невероятни !Жалко че не идваш на срещи да ги видим на живо ....

Благодаря ви за хубавите думи, момичета :kissyou:
Юра, благодаря и на теб и... трудна съм с каненето, ама обещавам някой ден да ги донеса на среща да ги видите играчките - ще следя в темата кога ще се съберем повече хора :idea:
А сега да покажа какво творих цял ден - сандали за една принцеса, остава и да и станат, че изтормозих майка и да взима мерки :D

Реално са прекрасен люляково лилав цвят, който се оказа крайно не фотогеничен .

Несесера е много нежен, сандалките са страхотни, а за играчките нямам думи, всеки детайл е толкова изпипан. Уникални са :clap::clap::clap:

Назад