Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Много е сладък, лицето е много изразително и с дрехите си се справила отлично. Страхотен заек:clap::clap::clap:

Тц-тц-тц какви чудесии имало тук - красиви кукли и така като гледам ще се множат :clap:
А за яйцата с вълна нямам думи .... невероятна идея и прекрасен резултат !

:D Юра, разсмя ме... ама зайците наистина имат това свойство - множат се бързичко :D
Ето още една порция ... Зайка за бебка - племеничката ми . Цвета на зайчето е наситено розов, но както и да я снимах не се получи да се види истинския цвят

Работника е страшен! И ризата и гащеризона са много добре! Браво! Ти си фурия :kissyou::clap:

Тотално усъвършенстване..........
Като гледам на тоя работник и копчетата, и тегелите на гащиризона - няма нищо пропуснато.
Просто ПЕРФЕКТНИ :clap::clap::clap::clap:
Кой от кой по-хубав.........

Страхотни са зайците:clap: Вчера се възхищавахме на зайчето на Иренка, перфектно изпълнен с всичките му подробности!

Малеее, зайците се множат и стават все по-хубави. Работникът е трепач, отвсякъде е перфектен.:clap::clap::clap:

Като ще е болест, да е болест :D - поредния жител на заешкия свят.

Голям зор видях с цилиндъра и на фрака сама си рисувах кройката... но си го харесвам.

Нямам думи!!! Прелестно е цялото заешко семейство!:clap::clap::clap:

Коминочистачът носи щастие! Както винаги, изпипано до най-малките подробности :clap::clap::clap:

Абонаментът ми за твоята тема "алармира" , че има нещо ново тук и хоп- нов превъзходен заек!!!:loveglasses: Ама ти докосваш ли ги с ръце изобщо тези пушини:idea:?!?!?:clap::kissyou:

Ай, ай, ай......всичко е перфектно. Фен съм на всички зайци, и най-вече на дрешките, жестоки са :kissyou:

при толкова много зайци, един от друг по-хубави, :clap: ще трябва и много великденски яйца. или поне и един великденски заек. :confused:

Назад