Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Много коледни красотички!Камбанките са супер,бродерийките и платовете за тях са много добре подбрани,съвсем са златни:clap:

Ах че е красиво тук! Много стилни, златни бижута направо - прекрасни камбанки и топки! Как имаш търпението с тези мъници, аз не бих се справила.

Малко бродирани вълнени топки за базара в училището на сина ми :idea:. Ще има и от "нашите" красиви бродирани топки, ама по късно.

Утре приемат мама в болница - в четвъртък ще и правят операция на сърцето. И като всяка "леко" луда и аз си имам номер - успокоявам нервите си с творчество - така се появи Пазителката. Сама и нарисувах кройките - има нужда от още малко работа по тях, но мисля че се получи прилична. Подарих кончето на мама, да я пази и да и носи късмет. Нали в годината на коня, кончето е символ на новото начало - моля се нейното ново начало да е добро :loveglasses:

Дай боже,всичко да е наред,чудесно конче си направила,дано я пази.
Успешна операция и желая на майка ти.

Кончето е супер сладурско , а и няма начин да не я закриля!!! Ама много готина опашка и грива има и шалчето е чаровно, абе изобщо всичко му е супер на кончето!!!

С толкова много любов и надежда си изработила талисмана за майка си,че няма начин той да не и вдъхне сили да се справи с това препятствие!В четвъртък ще се помоля заедно с теб операцията да мине успешно!

Дай боже, всичко добро и успешно да е! Амин! Кончето, то е прекрасно и ще и даде сили да се справи.

Благодаря ви за подкрепата, момичета! Първо да се похваля, че мама е добре и бавно, и славно се възстановява. А на мен почна да ми идва вдъхновението да правя разни неща. За осми март получих подарък комплект за ключодържател на Пермин и от вчера ключовете ми са в компанията на бял мечо :D

И вдъхновена от резултата направих и тези за Великденския базар в училището на сина ми. Обрах всички заготовки за ключодържатели в къщи и сега се чудя от къде да взема още - ако знаете помагайте :idea:

ключодържателите са чудесни, много сладки дизайнчета си им избрала. :clap::clap:

Назад