Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kaluga, разкошен е този модел!!! От това, което виждам, започнала си от дясно, но при теб вертикала е хоризонтал, това ли е на 90 градуса?
Ако правилно съм те разбрала, ти си направо герой!
С нетърпение ще следя процеса!!!
Момичета,благодаря ви от сърце за показаните красоти.Сърцето ми копнееше за някое етапче.
Дейзи,прекрасно е до тук.Много ми харесва как се получават светлината и сенките в този пейзаж.Без значение е колко време ще ти отнеме,важно е удоволствието,което ти носи шиенето му.
Kaluga,явно си много смело момиче.Избираш все трудни гоблени.Не мога да си представя как се шият толкова дребни детайли.Между другото,видях Forest scene в руския форум с рамка(поздравления,истински фурор придизвика там).Признавам,че преди това не съм се впечатлявала силно от този гоблен.Имам чувството ,че съм там ,в тази вълшебна гора,зашеметяващо истински е.
Elenatzanou,прекрасно.Плодовете са автентични и натурални,чакам да видя и купата(или вазата?)
Ох, наистина бях притеснена , но вече всичко разбрах!моя ГК-яркият вариант, другия-това е шит от един американец с копринени конци.Затова са цветовете му са бледи.Дори четох, че го е шил 9 години.:gipsy:Kaluga,видях въпроса ти в Osinka,прочетох притесненията ти.Разбрах,че има два гоблена,ушити с различни конци.Видях по-бледият вариант,който не е с ДМЦ.
На снимката,която пускаш, цветовете са по-ярки и наситени.Това сигурно е варианта с ДМЦ?Много повече ми харесва този вариант.Сигурна съм,че щом шиеш с ДМЦ ще стане сполучлив.Успех!
...има и един отличник с десет, но той затова е отличник защото е само един...
...........твоите сметки са по точни...
........до тук по груби сметки четири листа за близо два месеца...
......... да изпитваме радост от това, което правим и да бъдем щастливи, че имаме възможност да го споделяме...