За любителите на Golden Kite

Момичета разкошни неща пак показвате:clap:. Аз запецнах малко - почти един месец не съм бродирала. С голямо закъснение още един етап и от моя натюрморт-GK1741. Точно на средата съм.

kaluga, разкошен е този модел!!! От това, което виждам, започнала си от дясно, но при теб вертикала е хоризонтал, това ли е на 90 градуса?
Ако правилно съм те разбрала, ти си направо герой!
С нетърпение ще следя процеса!!!

kaluga, разкошен е този модел!!! От това, което виждам, започнала си от дясно, но при теб вертикала е хоризонтал, това ли е на 90 градуса?
Ако правилно съм те разбрала, ти си направо герой!
С нетърпение ще следя процеса!!!

да,заради размера.
Благодаря на всички!:kissyou:

Момичета разкошни неща пак показвате:clap:. Аз запецнах малко - почти един месец не съм бродирала. С голямо закъснение още един етап и от моя натюрморт-GK1741. Точно на средата съм.

Супер!!!И аз имам в планове един натюрморт...:idea:

Момичета,благодаря ви от сърце за показаните красоти.Сърцето ми копнееше за някое етапче.
Дейзи,прекрасно е до тук.Много ми харесва как се получават светлината и сенките в този пейзаж.Без значение е колко време ще ти отнеме,важно е удоволствието,което ти носи шиенето му.
Kaluga,явно си много смело момиче.Избираш все трудни гоблени.Не мога да си представя как се шият толкова дребни детайли.Между другото,видях Forest scene в руския форум с рамка(поздравления,истински фурор придизвика там :D).Признавам,че преди това не съм се впечатлявала силно от този гоблен.Имам чувството ,че съм там ,в тази вълшебна гора,зашеметяващо истински е.
Elenatzanou,прекрасно.Плодовете са автентични и натурални,чакам да видя и купата(или вазата?)

Момичета,благодаря ви от сърце за показаните красоти.Сърцето ми копнееше за някое етапче.
Дейзи,прекрасно е до тук.Много ми харесва как се получават светлината и сенките в този пейзаж.Без значение е колко време ще ти отнеме,важно е удоволствието,което ти носи шиенето му.
Kaluga,явно си много смело момиче.Избираш все трудни гоблени.Не мога да си представя как се шият толкова дребни детайли.Между другото,видях Forest scene в руския форум с рамка(поздравления,истински фурор придизвика там :D).Признавам,че преди това не съм се впечатлявала силно от този гоблен.Имам чувството ,че съм там ,в тази вълшебна гора,зашеметяващо истински е.
Elenatzanou,прекрасно.Плодовете са автентични и натурални,чакам да видя и купата(или вазата?)

Благодаря!Наистина 100% надмина дори моите очаквания тази картина!

а това е "моята"картина ушита от момиче от руски сайт.Красота, която ме запали още повече!

Kaluga,видях въпроса ти в Osinka,прочетох притесненията ти.Разбрах,че има два гоблена,ушити с различни конци.Видях по-бледият вариант,който не е с ДМЦ.
На снимката,която пускаш, цветовете са по-ярки и наситени.Това сигурно е варианта с ДМЦ?Много повече ми харесва този вариант.Сигурна съм,че щом шиеш с ДМЦ ще стане сполучлив.Успех!

Kaluga,видях въпроса ти в Osinka,прочетох притесненията ти.Разбрах,че има два гоблена,ушити с различни конци.Видях по-бледият вариант,който не е с ДМЦ.
На снимката,която пускаш, цветовете са по-ярки и наситени.Това сигурно е варианта с ДМЦ?Много повече ми харесва този вариант.Сигурна съм,че щом шиеш с ДМЦ ще стане сполучлив.Успех!
Ох, наистина бях притеснена , но вече всичко разбрах!моя ГК-яркият вариант, другия-това е шит от един американец с копринени конци.Затова са цветовете му са бледи.Дори четох, че го е шил 9 години.:gipsy:

Толкова много красота се изля днес в страничката благодарение на всички вас, мили момичета Дейзи, kaluga, elenatzanou ...
Изпълнихте и очите, и сърцето ми...и аз като ya-ya бях зажадняла да видя етап и все се питах какво ли правят тези девойки и си мълчат...а те творят ли творят и ни радват...:clap:...заслужавате похвали и ...:kissyou:...
И не го преживявайте толкова, че бродирате бавно...само на вас ви се струва така...дори едно квадратче на ден пак е напредък...не знам изобщо има ли норма за това...по форумите четох, че за нормално приемат да се бродират по пет, шест квадратчета на ден при условие, че не е парковка...има и един отличник с десет, но той затова е отличник защото е само един...

...има и един отличник с десет, но той затова е отличник защото е само един...

Най-големият отличник,за когото знам, е едно руско момиче,което уши 45000 кръстчета за 43 дни:idea:
Аз дори цял ден да не мръдна от гоблена,ушивам максимум 350-400 кръстчета.

Мисля, че говорим за една и съща девойка, но твоите сметки са по точни...
Аз тогава съвсем трябва да се комплексирам или изобщо да не започвам гоблен, да не говорим за такъв на ГК...до тук по груби сметки четири листа за близо два месеца...:idea:...но защо ли съм толкова доволна не знам...:confused:...
Не разбирам момичетата, коита казват , че се срамуват защото шиели бавно...най-вече да мислим за очите си, да ги пазим, да изпитваме радост от това, което правим и да бъдем щастливи, че имаме възможност да го споделяме...

...........твоите сметки са по точни...
........до тук по груби сметки четири листа за близо два месеца...
......... да изпитваме радост от това, което правим и да бъдем щастливи, че имаме възможност да го споделяме...

:D:DСпециално намерих поста й ,за да съм сигурна в сметките.Ама тя шие вече 7-ми,така че има тренинг и рутина.
А твоята скорост си е направо завидна-четири листа за 2 месеца,добре е.
За последното изречение:clap:-съгласна съм на 100%

ГОБЛЕНИТЕ НА GOLDEN KITE

МИЛИ МОМИЧЕТА много искам да ушия един много хубав гоблен т тази фирма на автор wilhelm schutse calling fn farmyard friends ако някой има схемата много ще се радвам да ми помогнете можете да видите и моята лична колекция във форум ПРЕДСТАВЯНЕ целувки за вас

elenatzanou ти си моят фаворит!Всичко което шиеш страшно много ми харесва.
Натюрморта е невероятен!

Последно редактирано:
Назад