Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Иначе гобленчето е Forest Scene и би трябвало да стане 157 см на 127 см ако не се лъжа... :rezando:
Е,щом на това му казваш" гобленче"....Това е един от най-трудните гоблени на GK. Поздравления за куража! Успех до края!
Ами аз отдавна не съм шила гоблени, ама реших като ще се захващам, поне да е с нещо титанично. Т.е. за да не ми се налага непрекъснато да се занимавам да окомплектовам нови и нови гоблениА и този искам да ми изглежда на стената, все едно като портал към друго измерение
Мисля, че ще бъде красиво, обожавам този пейзаж :loveglasses:
Ще последвам съветите ти, ya-ya, благодаря![]()
Относно кръстчетата,гледай двата ката на конеца да вървят успоредно и да не се пресукват прекалено,защото тогава стават неравни и криви.Омекотителят също е безценен в случая.
При усукване на конеца, аз просто пускам иглата като отвес надолу и всичко се оправя.
мак , поздравявам те за началото на 971-A Peacock and Doves in a Gardenи и за за това, че се престраши да ни покажеш етап от своя избор...Здравейте,най-накрая да се престраша и аз:-|