ИЗОНИТ-новата ми страст !

• Началник на темата Началник на темата pepen
  • Начална дата Начална дата
Ето какво направих по случай първа пролет за двете групи в градината.втората-комбинирах изонит със сухи цветя,които прикрепих с копче. А първата сгънах на хармоника нна три,но на снимката не си личи и е изрязана под наклон

Ето новата картичка за РД, а оная с балоните/дърво отиде в кошчето за боклук ...Снимката не е от на-добрите :(, но важното е че картичката този път се получи :shy2:

Бравооо, страхотно се е получило този път. На мен като че ли все по-малко време ми остава да шия, направих няколко, но не съм ги оформила като картички, да си стоят сега така, то и без това за кокичетата мина времето....Напоследък все по-малко си харесвам това, което става...

darita, на кокичетата може и да е минало времето, но пък са станали разкошни, както и всичките ти други бродерии :idea:
:clap: :clap:

всички са много хубави:clap:, а лотосите с пеперудката на darita направо ме грабнаха!:loveglasses:

Благодаря ви, но нищо особено на фона на вашите - всички са просто прекрасни :greeneye:
Аз шия когато ми потрябва и то в последния момент, голямо :uhhhh: беше, защото за една вечер картичката трябваше да е готова.
Ето и схемата, но аз сложиш още едно пламъче, защото така нещо не ми хареса :confused: Тук са и прословутите балони/дърво :D

Днес ми дойде музата за шиене. Дооправих и някои стари ушити картички. Ето днешните творения. Едната е дооста криво залепена, но го забелязах чак на снимката...

Досега не съм показвала нищо, макар че доста хора получиха подаръци по един или друг повод. Някои търпят критика, но... умението идва с практиката. Нали така? За съжаление нямам фотоапарат в момента и затова картичките са сканирани

, ,

,
Последните две, всъщност са една картичка с различни гледни точки - отвън и вътре.

Последната картичка и аз се опитах да я ушия, но не ми се получи толкова добре, очите не ми станаха и се получи доста страшничко.:)

Айде и аз да се запиша, че нещо изоставих темата!:gipsy:
Това е за другарчето ми от Великденската игра:

За сега това, в скоро време очаквайте включване! :D

ето и една моя идея за Великден, жалко че не ми се получиха добре снимките

Последно редактирано:
Назад