Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Великолепен е! ХАЕД-а определено си заслужава всяко едно бодче! Огромен труд, но пък сега си имате шедьовър! Възхитително!:clap::clap::clap:

Още веднъж да поздравя дъщеря ти за огромния труд, майсторство и търпение! Не се шегува момичето, ами смело се хвърля в дълбоките води на ХАЕД!:clap::clap::kissyou:

:clap:на щерката чудесен е , искренно и завиждам за куража да шие такива трудни гоблени :kissyou:

:clap::clap::clap:Роси, поздравления за дъщеричката ти , че е ушила толкова красив и труден гоблен:kissyou:

Страхотни са кончетата в тази премяна, а подаръчетата са много нежни.:clap::kissyou:

Роси, кончетата са истинска прелест. :clap::clap::clap:А пък чашките са ми слабост и аз често ги подарявам.:kissyou:

Здравейте, сръчни ръчички! Ще съм Ви много благодарна,ако ми помогнете.Много искам да се науча да плета с мъниста ,но не на станче ,а с кука игла.Знам ,че при тази техника мънистата се нанизват на конеца и след това се плете от опаковата страна е гладко . Получава се като основа от конеца.Така се правят колани,портмонета. Аз опитах,но ми се изтегля единият край.Някой ,ако може да ми даде и схеми ще съм БЛАГОДАРНА.

Благодаря Ви , радвам се ,че Ви харесват нещата който правя :kissyou::kissyou::kissyou:

Назад