Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Всяко едно нещо ,което ушиеш е изпипано до съвършенство!Поздравявам те.

Благодаря на всички които отделихте време да изразите мнението си :kissyou::kissyou::kissyou: Радвам се ,че и на Вас Ви харесва и аз много си го харесвам и вече е заело мястото си :kissyou:

Искам да добавя тук една майсторски изпипана кутия за бижута, творение на сръчните ръце на Роси, която днес получих за рождения си ден. Благодаря ти, приятелко!:kissyou:

Одавна не съм показвала нищо ново , но и нищо сериозно не съм подхванала .
Малко подаръчета за приятели

:clap:роси да са ти честити , чудесно ново попълнение въпреки че не съм хен на манистата станали са много сполучливи особенна подходящи са рамките им :kissyou:

Чудесни са,
особено "есенната" кутия :idea:
Такъв мотив имаше в робина на Аби - не е лесен забродиране, особено контура но пък за сметка това ефекта е неповторим :kissyou:

Много красиви неща си направила и ако на това му казваш нищо сериозно.... аз определено се засрамих :greeneye:
Особено есенната серия - кутията и възглавничката - направо очите ми останаха в тях! Браво, Роси!!! :clap: :clap: :kissyou:

Благодаря Ви момичета , радвам се ,че Ви харесват нещата които правя :kissyou:
Юра , права си , този желъд е от робина на Аби , като го видях толкова много ми хареса , няколко пъти се връщах да го гледам , тя ми го прати и за два дена се превърна в кутия , надявам се и новият и притежател да я харесва :D

две подаръчета за приятели

С това гобленче , което е за една руска приятелка , започвам коледната си подготовка

и конкурсният ми гоблен от Анонимният конкурс

Благодаря Марго :kissyou:, и аз обожавам зимни пейзажи , нооооо , само на картинка и през прозореца , оказа се като си направих равносметка за тази година , сериозните ми ушити гоблени са само два зимни пейзажа :idea:

както винаги си на ниво :clap:, ама трябваше този разкошен зимен гоблен да го сложиш в отделно съобщение така изглежда малък като другите а в действителност хич не е малък -много се радвам ,че имах възможност да го видя на живо и се насладя на тази прелест
благородно ти завиждам,че вече си имаш не един ами цели три чудесни зимни гоблена :kissyou:

Назад