Колекция гоблени

• Началник на темата Началник на темата Радос
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
вратата

:lady: Миро,от къде взимаш всички тези красоти?Ако имаш възможност ,изпрати ми схемата на "вратата".Вече имам такъв голям набор от схеми,благодарение на всички вас,и макар да знам ,че е невъзможно да ги ушия всичките,не мога да се спра да ги сабирам...просто са великолепни :!: steff4eto@abv.bg

ахх

Фламе гоблена ,който си показала на 3 стр. е превъзходен.Имам молба към теб,ако имаш възможност да ми изпратиш схемата му,или да ми пишеш от къде мога да я изтегля/естествено ако я имаш/Дори да съм почти убедена,че едва ли някога ще се захвана да го шия/може пък когато мина на ниво майстор/не бих се лишила от удоволствието да го прибавя към колекцията си от схеми на гоблени. steff4eto@abv.bg

Миро,
И аз много харесвам "Вратата". Виждала съм я ушита - страхотна е. Обаче така и не успях да я намеря като комплектовка.
Моля, ако е възможно да я изпратиш и на мен dada_sav@abv.bg
Благодаря!

Изпратих схемите на всички.Благодаря Ви , че голяма част от Вас ми станаха приятели и Ви уверявам , че удоволствието ми да влизам във форума е голямо , защото срещам вас. :idea: Но за малко смятам да се оттегля , съжалявам , но има причина :!: :!: :!:
Ако искате схемите на това , което съм сложил - пишете ЛС
До скоро , може би
С уважение :(

Статус
Not open for further replies.
Назад