Колекция гоблени

• Началник на темата Началник на темата Радос
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
vi_spassov каза:
Исус е просто страхотен. Благодаря от сърце!!!
Извинявам се много, че така те разочаровах. :(
Искам да се извиня и на всички, но схемата не е пълна. :cry:
Отново проверих в сайта, но за съжаление не съм я пропуснала аз, а просто така е дадена, съжалявам много.
Ако някой я има или я е срещал някъде нека да сподели, защото гоблена наистина е прекрасен.

аз я имам цялата.Всъщност току що го разбрах,правейки страница за Eder Kits.Схемата е на тази испанска фирма.Ако някой я иска спешно бих могла да я пратя:)

Astrelaan каза:
аз я имам цялата.Всъщност току що го разбрах,правейки страница за Eder Kits.Схемата е на тази испанска фирма.Ако някой я иска спешно бих могла да я пратя:)
Ако не я иска спешно, корегирайте съобщинието като добавите липсващата долна част. :rezando:

и как да я добави?Това се линкове.Който може да изчака някой и друг ден ще намери пълната схема в gobleni.info.bg

Astrelaan,
Има програми за качване на картинки ....... дава линк .....може да направи това в старото съобщение ..... изтрива дублиращата се част ..... елементарно.

странно как загубата на чуждо време на вас ви се струва елементарно:)Бамби получи схемата и само ,ако има време и знания ,а и програмата за качване на картинки,както я наричате,би закачила някъде липстващата част.И не разбирам кой е проблема след като казах ,че ще я пратя на всеки който я иска.
Мисля си,може би даването ви на имейл всъщност представлява проблем?

Astrelaan,благодаря ти много!
Време имам, но знанията нещо не ми достигат и наистина незнам как да я сложа липсващата част. :(

Статус
Not open for further replies.
Назад