Гоблените на Ели

• Началник на темата Началник на темата elena699
  • Начална дата Начална дата
От красиви , по красиви ги редиш в твоята страничка! Просто не зная кое ми харесва най-много! И рамкираните са супер, а за нимуе-то да не говорим! :clap: :clap: :clap:

Благодаря!И двата са на лен 32к.,но са различни цветове.Напоследък се пристрастих да шия на лен.

Наистина интересни и красиви модели си избираш.:loveglasses: И ги изпипваш и до съвършенство.:idea: Поздравления!!!:clap:

Страхотни са всичките ти гоблени, особенно Нимуе!!!:loveglasses: А пък и си бързачка- БРАВО!!!:clap::kissyou:

Закриваш морският сезон с този гоблен май, май...:clap::loveglasses:
Харесвам всички модели на Marie Couer.:kissyou:

VisitorBlackbird Designs. Anniversaries of the Heart #9 - Moonlight И една совичка, която се превърна в органайзер

Рядко пиша отзиви за творбите, защото просто е видно
колко са красиви и не виждам смисъл и аз да го казвам.Но...обожавам примитивите и си падам по совички и свраки. Супер са твоите майстории!

Рядко пиша отзиви за творбите, защото просто е видно
колко са красиви и не виждам смисъл и аз да го казвам.Но...обожавам примитивите и си падам по совички и свраки. Супер са твоите майстории!
Благодаря много за милите думи.Любителите на примитиви не сме много,но това не ми пречи с всеки нов ушит да се влюбвам все повече в тях.

Последно редактирано:
Ех, че красоти :clap::clap::clap::clap:

И аз съм любител на примитивите, но пък не съм сръчна в ръцете и идеите ми отлежават..........

Назад