Гоблените на Ели

• Началник на темата Началник на темата elena699
  • Начална дата Начална дата
Много Ви благодаря,момичета:kissyou::kissyou::kissyou:Боби последната кутийка е от магазин Слънчоглед.

Ели,винаги показваш много красиви творби!Много харесвам твоите примитиви и всеки път с нетърпение чакам да видя какво ново си сътворила.Поздравления!

Напоследък почти нямам време да седя пред компа и съм пропуснала сума ти работи. Кафето с колелото е страхотно!!! Обожавам такива дизайни, а за хелуинските ти орнаменти думи нямам!!! Между другото ножицата ти ме побърка :)) Сътворила си прекрасни неща! :clap::clap::kissyou:

Малко позакъсняло начало за коледната подготовка.И както може да се очаква ...пак примитив Mosey 'n Me Santa's Helper

Боби,благодаря ти за милите думи и за това,че надничаш в страничката ми.:kissyou::kissyou::kissyou:

Симпатичен и много стилен Дядо Коледа!
:clap:Поздравления за избора!

Елена с удоволствие надничам в страничката ти и никога не съм останала разочарована :clap:.
Кученцето ти е страхотно!

Елена ,толкова му се чудех на това дикенсово настроение но сега като го видях ушито ще се изкуша и аз :D
Колкото до другите две с чиста съвест бих ги " приватизирала" Особено рамките! Не спираш да ме изумяваш!С нетърпение чакам да видя и нещо друго :kissyou:

Назад