Пътувания,екскурзии,места за туризъм

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Пропуснах да спомена ,че преди пещерата се качихме до лобното място на Хр.Ботев.Стигнахме само до паметника ,тъй като времето ни беше ограничено.

Беше седобед и започнахме да плануваме къде ще пренощуваме.Последно след дълги умувания решихме да се насладим на старопланинският връх Ком.Пътят е доста живописен и някъде към 17 часа вече бяхме до х. Ком.Настанихме се и веднага огледахме маршрутите.Единствено можехме да отидем до м.Вазов камък.Там Ив.Вазов често е ходел .Снимки няма ,защото батериите на фотоапарата се изтощиха.:( Ето една панорама по залез ...

На следващия ден тръгнахме рано.Предстояха ни доста километри и много емоции.
На зазоряване -х.Ком...

:clap: Чудесно! Припомни ми един маршрут от ученическите ми години. Връх Ком,хижата ,скалите край Белоградчик... :) Ех спомени ме налегнаха...
Давай следващата екскурзия ,Яни!:kissyou:

Ние с мъжа ми също поне веднъж в годината правим големи екскурзии из България. Любим маршрут ни е планината Родопи и Стара планина. Тази година взехме и децата с нас. Ето някои снимки / дано не се повтарят с други снимки от форума/
Чудните мостове - намират се на път за Смолян и от лифта към връх Сняжанка в Родопите

Да се похваля, в никакъв случай не е реклама. Дъщеря ми започна да издава списание Върхове. Днес излезе първия брой. Стискайте палци, сигурно аз съм по притеснена от нея.

Страхотна новина,atinqnka.Наскоро четох в един форум за туризъм за новото списание"Върхове".Очаквам го с нетърпение.Радвам се ,че дъщеря ти се е заловила с толкова вълнуваща работа.Често ми се е случвало благородно да завиждам на хората ,които участват в списването на списание и то за туризъм.
Желая й от сърце много, много успех и нестихващ ентусиазъм в това начинание!:kissyou:

:hello:
През тази топла зима май разходките са ми повечко отколкото ушитите гоблени.Ще Ви покажа малко снимки от разходка край морето от защитената територия "Белите скали" гр.Бяла обл. Варна ;)

Назад