Върнах се, момичета ! :kissyou:
Много ми липсвахте и отвреме навреме като ми попадаше комп в ръцете влизах да видя какво става в любимия ми форум! :kissyou:
Аз съм само очарована от Италия - разочарования нямаше, дори напротив ! Видяното надмина очакванията ми! Прекрасна страна , с много слънчеви и отзивчиви хора, много неща ни направиха впечатление, но ако трябва да пиша - ще излезе цял пътепис! Качила съм първите снимки ето тук
http://lucy1.multiply.com/photos/album/571 , още не са подредени по градове, но ще познаете повечето места! Обиколихме почти всичко, минахме през Верона, Венеция, Падуа, Болоня, Флоренция, Пиза, Рим, Неапол, Помпей, Соренто, Амалфи и накрая от Бари си взехме ферито за Игуменица и през Гърция - право тук!

Много мога да ви разказвам за атмосферата в различните градове, които посетихме, за културните забележителности няма смисъл да ви надувам главите - всички знаете за какви красоти става дума ... Още всичко е много прясно в главата ми, може би като направя филмите и погледна отстрани и от дистанция на нашата авантюра / защото цялото пътуване си беше точно авантюра/ ще мога по ясно да си откроя важните неща, но засега съжалението , че нямахме още десетина дни надделява и ми е много , много криво, че не успяхме да видим почти нищо от източното крайбрежие ...
Представа си нямате как всяка сутрин ви бях благодарна, за милите думи, с които ме изпратихте и ми пожелахте хубаво време и Бог да ни пази! Защото времето беше страхотно - слънце, слънце и пак слънце! Имаше и вятър, но щом не ни застигнаха порои и снегове - всичко е наред! Да знаете, че късмета беше с нас през цялото време / дори една глоба от 55 евро ни я опростиха !/ и аз тайничко си знаех , че няма начин всичко да не завърши добре!
alunagalia , не знам в коя част на Италия се намираш, но следващия път непременно ще мина да се видим и да пием по кафе!
Целувки на всички, ако имате въпроси - питайте, защото на мен ще ми е по-лесно да ви разказвам конкретни неща, а сега се заемам с разпращане на схеми, че бая ме чакат! :kissyou: