Пътувания,екскурзии,места за туризъм

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Страхотни снимки. видяхме балкана сега ще Ви покажа и морето.Беше много спокойно преди Новоа година

Винаги съм си мечтала да видя морето през зимата,но уви,засега само на снимка.И пак си е красиво:greeneye:

lari,виждам от снимките ,че си ходила на Мусала.В Стара планина качвахме Ботев от Априлци ,а миналата година от х.Рай.До х.Левски не сме ходили ,но е в плановете ни.Здраве и живот на пролет.

До Мусала не стигнах.Там ходиха децата,а на другите места, без Рила, съм била.

:idea: Момичета, да ви се похваля, предстои ми страхотно пътуване из Италия ! Цял живот съм си мечтала да отида до тази прекрасна страна и в събота - 2.02. /знаменателен ден, знам :D / ТРЪГВАМЕ !!!! Понеже сами си организираме пътуването, имаме възможност да пообиколим малко повече от стандартните туристически маршрути и аз съм много щастлива! Стискайте палци всичко да мине по план, а като се върна на края на месеца ще показвам снимки, то се знае! :kissyou: Малко ми е притеснено, защото колата трябва да ни слуша, имаме преход през Алпите, но надолу се надявам всичко да е ОК ... Дано на юг имаме хубаво време, но аз съм се заканила и през дъжд и сняг - пак да се наслаждавам на пътуването! Ще ми липсвате през тези 20 дни, но Италия иска жертви :D

:clap: чудесно е това което си решила.И най- вече една сбъдната мечта.Желая ти хубаво време и приятно пътуване.А за нас много снимки :kissyou:

С нетърпение очаквам завръщането ти,за да разкажеш и покажеш ,за преживяното и видяното!
Попътен вятър ти пожелавам!:idea:

Благодаря ви! :kissyou: Ще има да разказвам - дръжте се! Само дано Помпей е отворен за туристи през този сезон, че мечтата ми е най-вече той! :D

Люси, стискаме палци за хубаво време и безпроблемно пътуване.Другото идва от само себе си.

Люси, дано всичко бъде наред и пътуването мине базпроблемно. Ще чакаме снимки и ще помечтаем и ние да отидем там някой ден

Има дори запалени любители на пешеходния туризъм по планините.Цялото семейство обикаля хижите независимо от сезона.Добре дошла при нас, ако си от тези любители!

Назад