lari,виждам от снимките ,че си ходила на Мусала.В Стара планина качвахме Ботев от Априлци ,а миналата година от х.Рай.До х.Левски не сме ходили ,но е в плановете ни.Здраве и живот на пролет.
:idea: Момичета, да ви се похваля, предстои ми страхотно пътуване из Италия ! Цял живот съм си мечтала да отида до тази прекрасна страна и в събота - 2.02. /знаменателен ден, знам / ТРЪГВАМЕ !!!! Понеже сами си организираме пътуването, имаме възможност да пообиколим малко повече от стандартните туристически маршрути и аз съм много щастлива! Стискайте палци всичко да мине по план, а като се върна на края на месеца ще показвам снимки, то се знае! :kissyou: Малко ми е притеснено, защото колата трябва да ни слуша, имаме преход през Алпите, но надолу се надявам всичко да е ОК ... Дано на юг имаме хубаво време, но аз съм се заканила и през дъжд и сняг - пак да се наслаждавам на пътуването! Ще ми липсвате през тези 20 дни, но Италия иска жертви
Има дори запалени любители на пешеходния туризъм по планините.Цялото семейство обикаля хижите независимо от сезона.Добре дошла при нас, ако си от тези любители!