Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Е,нали съм озаглавила страничката си''Моите творби '' ще ви покажа тук с какво се занимавах в последно време :D/освен гоблените/.
Благодаря на stavili ,че ме запали по това изкуство,заразително е да знаете:D
:-|

Соня, позволявам си да го покажа и тук, защото произведението си е твое! С паспартуто ударих десетката, но май с рамката не успях :confused:
Но поне на първо време съм спокойна, че ще съумея да си запазя и този подарък от теб непокътнат!!!
И без излишна скромност - всеки твой пост доказва ТВОРЕЦА В ТЕБ!!! :kissyou:

Соня,тази лейди е прекрасна .Кога намери време да направиш подаръци за толкова много приятели и да ушиеш гоблен?
:clap: Ти си невероятна!

Сонче, дамата е изумително красива, за първи път виждам този гоблен, направо се влюбих в него!:clap::clap::clap:Да не се изненадаш ако те помоля да споделиш схемите някой ден :D
А композициите с цветята са просто възхитителни, щастлива съм,че една от тях краси моя дом!Сърдечно ти благодаря, миличка!:kissyou:

Една моя творба ,която си има нов собственик, :idea:лесно е да се познае кой е той , нали?:D

Аз защо така съм пропуснала да видя това гущерче :confused: ама тази техника наистина е страхотна и е толкова сполучливо колкото и цветята!!!:clap: Майстор си, Сонче!!!! :clap: :kissyou:

Е и за Великден се потрудих малко за приятелите:Dдори и яйцата нашарих:greeneye:и част от Великденската украса е готова:idea:

Успя, и още как! :clap: А колко квилинга нацвъка успоредно с него :confused:
А гоблена си е супер и представям си как се кипри до другарчетата си на стената. И точно навреме носи пролетното настроение с щъркелите и в очакване на лятото с тези греещи слънчогледи.

О,Боже, аз докато напиша, то имало още. :D

Соня си е Соня и с нищо не ме изненадваш. Очаквах това от теб,колкото и да отричаш.:idea: Готова си и за Цветница и за Великден.:clap:

Весели празници,миличка! :kissyou:

Лелееее колко много красота събрана на едно място:idea:!Всичко е перфектно:clap:изработено с голям финез:clap::kissyou:

Утвърдена майсторка на мънистата! А тези намасурени хартийки как ти дойдоха на акъла?
Соня, Дамата с перлите е неотразима. :clap::kissyou:

Боже, пак страхотни красоти в твоята страничка :kissyou:Кога успяваш да свършиш толкова много неща - стоя и се :confused:

Благодаря на всички посетили моята страничка.Радвам се,че са ви харесали моите "творби"Да лутам се сред различни техники,след "намасурените хартйки"както им казва rosi пробвах друга техника на шев:D
Ето няколко картички:

Не мислете,че съм забравила гоблените.:D Това е един подарък за човек който пие само зелен чай:loveglasses:

Пропуснала съм да покажа този гоблен на Вервако,благодаря на Ниа ,че ме подсети:D
И тъй като съм на чаена вълна ето и тези миниатюри, бяха подарени заедно с гоблена"Време за чай":)

Тези дни ме превличат картичките.Ето с какви дреболии се занимавах последните дни:лейка с бродерия,саксия -квилинг и една картичка за сватба:idea:

Този гоблен вече е притежание на едни маладоженци заедно с картичката с надпис:"Щастливи завинаги".За жалост го снимах с целофана от ателието,но все пак се вижда рамката:loveglasses:

Назад