Е,нали съм озаглавила страничката си''Моите творби '' ще ви покажа тук с какво се занимавах в последно време /освен гоблените/.
Благодаря на stavili ,че ме запали по това изкуство,заразително е да знаете
:-|
Соня, позволявам си да го покажа и тук, защото произведението си е твое! С паспартуто ударих десетката, но май с рамката не успях
Но поне на първо време съм спокойна, че ще съумея да си запазя и този подарък от теб непокътнат!!!
И без излишна скромност - всеки твой пост доказва ТВОРЕЦА В ТЕБ!!! :kissyou:
Сонче, дамата е изумително красива, за първи път виждам този гоблен, направо се влюбих в него!:clap::clap::clap:Да не се изненадаш ако те помоля да споделиш схемите някой ден
А композициите с цветята са просто възхитителни, щастлива съм,че една от тях краси моя дом!Сърдечно ти благодаря, миличка!:kissyou:
Аз защо така съм пропуснала да видя това гущерче ама тази техника наистина е страхотна и е толкова сполучливо колкото и цветята!!!:clap: Майстор си, Сонче!!!! :clap: :kissyou:
Успя, и още как! :clap: А колко квилинга нацвъка успоредно с него
А гоблена си е супер и представям си как се кипри до другарчетата си на стената. И точно навреме носи пролетното настроение с щъркелите и в очакване на лятото с тези греещи слънчогледи.
Благодаря на всички посетили моята страничка.Радвам се,че са ви харесали моите "творби"Да лутам се сред различни техники,след "намасурените хартйки"както им казва rosi пробвах друга техника на шев
Ето няколко картички:
Пропуснала съм да покажа този гоблен на Вервако,благодаря на Ниа ,че ме подсети
И тъй като съм на чаена вълна ето и тези миниатюри, бяха подарени заедно с гоблена"Време за чай"
Този гоблен вече е притежание на едни маладоженци заедно с картичката с надпис:"Щастливи завинаги".За жалост го снимах с целофана от ателието,но все пак се вижда рамката:loveglasses: